1.8 C
România
28 februarie 2021
gunes-21-septembrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 27 REZUMAT, 21 SEPTEMBRIE 2016. Ali si Haluk au un conflict care va afecta intreaga familie

GUNES EPISOUL 27 DIN 21 SEPTEMBRIE 2016.  Evenimentele devin din ce in ce mai imprevizibile pentru cele doua surori gemene, Nazli si Selin. Chiar daca prima dintre ele avea sentimente profunde fata de Savas iar cealalta il iubea in tacere pe Ali, niciuna dintre ele nu sputea consiera fericita si implinita sufleteste.

GUNES EPISOUL 27 DIN 21 SEPTEMBRIE 2016.  Daca Savas dadea dovada de o mare incertitudine in viata personala provenit din ruptura de cea care il crescuse dupa moartea mamei lui naturale, Ali trecea prin drama de a fi descoperit ca Haluk nu este adevaratul lui tata si ca acest „titlu” il detinea Levent, cel pe care il vazuse in ultima vreme de mai multe ori in preajma mamei sale.

GUNES EPISOUL 27 DIN 21 SEPTEMBRIE 2016.  Surprinzator, Ali il gaseste drept vinovat pe Haluk si cauta sa-si faca dreptate in fata acestuia. Incep un conflict intre ei care desi la inceput parea unul obisnuit, se transforma treptat intr-o adevarata lupta.

GUNES EPISOUL 27 DIN 21 SEPTEMBRIE 2016.  Se aud si focuri de arma insa nici Ali nici Haluk nu sunt vatamati. Familia Mertoglu va avea insa mult de suferit de pe urma acestui incident.

GUNES EPISOUL 27 DIN 21 SEPTEMBRIE 2016.  In scena isi face apariti un nou personaj. Este vorba de Yigit apelat petru a ajuta la detensionarea conflictelor aparute in ultima vreme.

GUNES EPISOUL 27 DIN 21 SEPTEMBRIE 2016.  Se dovedeste insa ca Yigit avea probleme nerezolvate cu Savas pe care incearca sa le puna punct in urma unei intalniri cu Nazli de care aflase ca este iubita lui Savas.

GUNES EPISOUL 27 DIN 21 SEPTEMBRIE 2016.  Levent nu renunta la gandul de a fi impreuna cu Sevilay. Isi da insa seama ca Gunes are un rol important in cadrul familei Mertoglu si atunci se decide sa scotoceasca prin trecutul sotiei lui Haluk. Levent isi doreste sa aiba o intalnire fata in fata cu Zafer pe care il banuia ca-l uraste la fel de mult pe Haluk ca si el.

Stiri pe aceeasi tema

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 6 MAI 2016. VIDEO. Moldoveanca din Semifinala Romanii au Talent

Cristiana Petrariu Bota

STEAUA BUCURESTI. Sorin Cartu: Este greu sa lucrezi cu Becali!

Delia Ion

MERYEM, un nou serial turcesc la Kanal D. Povestea frumoasei Meryem (Ayca Aysin Turan), femeia care isi asuma o crima in numele iubirii

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult