gunes-22-septembrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT, 22 SEPTEMBRIE 2016. Gunes banuieste ca Selin il iubestepe Ali

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. Trecutul lui Haluk pare a ascunde in continuare multe secrete straine pentru moment de Gunes. Rana cunoaste acest aspect si dupa numeroase momente de ezitare se decide sa-i povestesca lui Gunes despre devarata fata a lui Haluk.

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. Chiar daca nu si-adorit niciodata acestlucru, Haluk se vede presat de sora lui si intelege ca nu va mai putea fuge prea mult timp de crudul adevar. Astfel ii marturiseste sotiei lui evenimente din trecut, total surprinzatoare pentru aceasta.

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. A venit momentul ca Nazli, sora geamana a lui Selin, sa treaca prin probleme in relatia sentimentala. Aparitia in peisaj a lui Yigit, trezeste si gelozia in sufletul lui Savas.

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. Totul se amplifica in momentul in care Nazli primeste in dar un frumos buchet de trandafiri rosii trasmis de o persoana necunoscuta. Savas se intereseaza si afla in scurt timp ca destinatarul frumosului buchet este chiar Yigit.

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. Savas isi jura ca-i va da o lectie noului aparut in viata lui Nazli. Iubita lui il roaga pe Savas sa dea uitare acestui eveniment insa Savas nu o va asculta si isi cauta rivalul pentru a pune lucrurile la punct.

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. Intre cei doi tineri are loc o confruntare fizica. Savas se dovedeste a fi mai puternic. Yigit este vatamat si, odata cu acest lucru, ies la suprafata si cateva secrete neplacute in privinta starii lui de sanatate care se dovedea a fi precara.

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. Gunes incepe sa puna cap la cap informatii actuale dar si din trecut si trage concluzia ca Selin si Ali sunt iubiti. Selin isi vede secretul scos la lumina chiar de persoana de care se ferea cel mai mult. Pune in aplicare un mic plan prin care urmarea sa o faca sa pe mama ei sa se indoiasca de concluziile trase.

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. Selin ii spune mamei sale ca intr-adevar este indragostita insa de un baiat pe care Gunes nu-l cunoaste. Gunes vrea sa aiba cat mai multe dovezi si ii cere lui Selin sa i-l prezinte pe noul ei iubit. Selin este pe punctul de a cadea in propria capcana atunci cand Ali afla ca in viata iubitei lui si-ar fi facut loc un concurent. Selin isi da seama de situatia pe care o crease fara voie si face tot posibilul ca Ali sa nu-l vada pe baiatul despre care ii spusese lui Gunes ca ii este iubit.

GUNES EPISODUL 28 REZUMAT DIN 22 SEPTEMBRI 2016. Anul seapropie de final. Cum era de asteptat, la unul dintre hotelurile familie Mertoglu, se organizeaza o petrecere pentru noaptea de Revelion la care participa toti cei apropiat, in ciuda tuturor evenimentelor tensionate din ultima vreme.

Stiri pe aceeasi tema

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 9 REZUMAT, 10 DECEMBRIE 2015. Seyit si Sura planuiesc sa se casatoresca insa nunta este amanata dupa retinerea lui Seyit

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Presupusa locuitoare din Clinceni: Elly a asistat la bataile mamei si inclusiv ea a fost agresata de tatal ei!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 24 SEPTEMBRIE 2015. Concurentii cred ca Valentin s-a jucat cu sentimentele Ellei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult