18.6 C
România
19 septembrie 2021
gunes-23-septembrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 29 REZUMAT, 23 SEPTEMBRIE 2016. Zafer incearca sa revina in viata fetelor luisi ale lui Gunes

GUNES EPISODUL 29 DIN 23 SEPTEMBRIE 2016. Zafer cauta sa se apropie de Gunes prin intermediul unor fapte care o vor sensibiliza pe fosta lui sotie. Ii prezinta lui Gunes situatia unui copil care trebuia ajutat cat mai repede si mama gemenelor Selin si Nazli raspunde conform impulsului de a ajuta.

GUNES EPISODUL 29 DIN 23 SEPTEMBRIE 2016. Gunes se consulta cu fetele ei si Nazli, afectata de cele auzite, decide sa-l ajute si ea pe copil. Mai mult decat atat, Nazli accepta sa plece in Germania pentru a fi donator. Din pacate, gestul deosibit pe care il va face Nazli nu va avea efectul scontat.

GUNES EPISODUL 29 DIN 23 SEPTEMBRIE 2016. Haluk afla de la Zafer ca Peri era fata care tocmai se urcase in avion. Vestea ajunge indata la urechile lui Gunes care pleaca in cautarea adevarului.

GUNES EPISODUL 29 DIN 23 SEPTEMBRIE 2016. Zafer se decide in cele din urma sa le faca o vizita fetelor sale. Cum era de asteptat, Selin ramane uimita sa-l vada in fata ei pe Zafer. Pentru ea este departe ca acesta sa fie un eveniment fericit astfel incat Ali se vede nevoit sa-si protejeze iubita. Ali ii spune lui Zafer sa stea departe de Selin insa toata scena se va incheia cu Ali afland marele secret care il va soca.

GUNES EPISODUL 29 DIN 23 SEPTEMBRIE 2016. Dupa atatea probleme, a venit si vremea unui episod mai putin tensionat pentru grupul de prieteni. Frumusetea lui Selin este observata de un producator tv care o invita pe aceasta sa faca niste filmari de proba.

GUNES EPISODUL 29 DIN 23 SEPTEMBRIE 2016. Trebuia sa fie insa si un moment care va aduce aminte de certurile din interiorul familie Mertoglu. Savas afla ca bataia incasata recent fusese primita de la cativa tineri pusi chiar de Haluk. Savas si Haluk sunt din nou fata in fata si urmeaza o noua confruntare.

Stiri pe aceeasi tema

FERMA VEDETELOR, 11 MAI 2016. Cine pleaca din ferma? Batalia pentru marele premiu intra pe ultima suta de metri

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 47 REZUMAT, 24 MAI 2017

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 13 REZUMAT, 28 OCTOMBRIE 2016. Kiymet ii impune lui Elif sa faca avort

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult