9.7 C
România
23 septembrie 2021
GUNES 15 AUGUST 2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 3 REZUMAT, 15 AUGUST 2016. Rana afla ca Gunes si Haluk sunt casatoriti

GUNES EPISODUL 3 DIN 15 AUGUST 2016. Ali are o adevarata criza de furie provocata de Selin, lucru surprinzator pentru ceilalti din familie. Se prevad noi tensiuni in cazul unei intalniri dintre cele doua familii si Rana o avertizeaza pe Haluk in aceasta privinta.

GUNES EPISODUL 3 DIN 15 AUGUST 2016. Realitatea era insa ca Haluk si Gunes erau deja casatoriti si acest lucru nu mai putea fi schimbat. Pentru Rana, aceasta veste este una care o ia prin surprindere insa, dupa un moment de uimire decide sa nu renunte la planuri.

GUNES EPISODUL 3 DIN 15 AUGUST 2016. Gunes pare foarte afectat de neintelegerile dintre Selin si Ali. Impreuna cu Haluk, Gunes ii cheama pe Selin si Ali pentru a-i impaca. De fata cu Gunes, Selin ii cere scuze lui Ali si Ali da impresia ca doreste sa lase in urma conflictul.

GUNES EPISODUL 3 DIN 15 AUGUST 2016. Chiar daca Gunes si Haluk cred ca divergentele dintre Slin si Ali sunt rezolvate, realitatea va demonstra ca nu acesta este adevarul.

GUNES EPISODUL 3 DIN 15 AUGUST 2016. Nazli este afectata de suferintele pe care i le provocase mamei sale. Este si cauza care o determina sa faca anumite schimbari in viata ei. Peri este alaturi de ea si o va ajuta in incercarea lui Nazli de a deveni o persoana mult mai sociabila cu cei din jur.

GUNES EPISODUL 3 DIN 15 AUGUST 2016. Ali organizeaza o petrecere la care Nazli decide sa-l invita si pe Savas. Nazli insa se vrea vedeta serii si merge la petrecere purtand la gat un colier despre carestia ca Haluk il oferise lui Gunes. Ceea ce nu stia Nazli era insa faptul ca acum colierul ii apartinea Melisei, lucru care schimba total datele problemei.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 4 IUNIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 5 IANUARIE 2017. Bilbao si Barcelona se infrunta in cel de-al doilea mare derby al optimilor Cupei Spaniei

Bogdan

MPFM SEZON 3. Corina, noi dovezi ale vietii sale fericite

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult