4.6 C
România
28 februarie 2021
gunes-26-septembrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 30 REZUMAT, 26 SEPTEMBRIE 2016. Ali si Savas vor sa le spuna gemenelor cine esteadevaratul lor tata

GUNES EPISODUL 30 DIN 26 SEPTEMBRIE 2016. Ali nu se da batut pana nu afla care este marele secret al primului sot al lui Gunes. Este vorba de Zafer, cunoscut drept tatal natural al gemenelor Selin si Nazli. Ali in demasca insa pe Zafer si descopera ca Zafer nu este tatal iubitei sale.

GUNES EPISODUL 30 DIN 26 SEPTEMBRIE 2016. Zafer traverseaza insa o mare cumpana. Este accidentat grav de autoturismul condus chiar de Gunes si in care se afla si Haluk. Sotul lui Gunes il urca pe Zafer in masina si porneste in graba spre spital.

GUNES EPISODUL 30 DIN 26 SEPTEMBRIE 2016. Cea mai ingrijorata este Gunes care, desi suferise multe in trecut din cauza lui Zafer, se ruga acum caacesta sa fie salvat. Telefonul primit insa de la Haluk ii spulbera aceasta dorinta: Haluk o anunta ca ranile suferite in urma accidentului provocasera decesul lui Zafer.

GUNES EPISODUL 30 DIN 26 SEPTEMBRIE 2016. Departe de acest incident, Ali crede ca a venit momentul sa-i marturiseasca lui Selin adevarul legat de adevaratul ei tata. Ali crede ca este mai nimerit sa faca anuntul intr-un cadru mai intim si mai relaxant astfel incat isi duce iubita la cabana din munte.

GUNES EPISODUL 30 DIN 26 SEPTEMBRIE 2016. Situatia este similara si pentru celalalt cuplu de indragostiti. Savas cunostea acum marele secret al lui Haluk legat de trecutul lui Gunes si si-ar fi dorit ca si Nazli sa afle cine este adevaratul ei tata. Pune la cale planulin urma caruia ar fi trebuit sa-i spuna adevarul lui Nazli insa incepe sa dea semne de nehotarare.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 43 REZUMAT, 16 DECEMBRIE 2016. Zeynep si Fatih sunt pustiiti de durere dupa despartire

Delia Ion

MA NUMESC ZULEYHA EPISODUL 6 REZUMAT DIN 17 IANUARIE 2020

Ioana Badulescu

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 3 IULIE 2015, EPISODUL 129. Sila si Boran, iubirea poate schimba mentalitati

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult