gunes-28-septembrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 32 DE MIERCURI 28 SEPTEMBRIE 2016. Gunes afla ca a ramas insarcinata cu Haluk

GUNES EPISODUL 32 DIN 28 SEPTEMBRIE 2016. Accidentul de masina produs de Gunes se dovedeste a fi mult mai grav decat si-ar fi inchipuit ea. Desi cel vatamat era Zafer, fostul ei sot de care nu o legau amintiri prea placute, Gunes se ruga pentru ca acesta sa scape cu bine.

GUNES EPISODUL 32 DIN 28 SEPTEMBRIE 2016. Haluk este langa Gunes si face tot ce-i sta in putinta pentru a o relaxa. Din pacate primeste un telefon prin care este anuntat ca Zafer a murit in urma accidentului. Gunes este extrem de afectata de vestea primita in conditiile in care se considera unica vinovat de decesul fostului ei sot.

GUNES EPISODUL 32 DIN 28 SEPTEMBRIE 2016. Ali aflase la la Savas adevarul legat de marele secret al lui Haluk fata de episodului in care Gunes credea ca fusese violata de Zafer. In acest moment Ali stia ca Haluk este tatal biologic al lui Selin si credea ca iubita lui trebuia sa afle acest lucru.

GUNES EPISODUL 32 DIN 28 SEPTEMBRIE 2016. Fiind insa vorba despre o veste total surprinzatoare, Ali gandeste ca ar fi mai relaxant pentru Selin daca ar afla totul intr-un cadru mai intim astfel incat o invita pe aceasta sa-si petreaca cateva ore impreuna la cabana de la munte.

GUNES EPISODUL 32 DIN 28 SEPTEMBRIE 2016. In paralel si Savas se gandeste cum sa o anunte pe Nazli despre cele aflate despre Haluk si Gunes. Desi initial parea foarte hotarat asupra acestui aspect, treptat Savas incepe sa se indoiasca e utilitatea acestei marturii.

GUNES EPISODUL 32 DIN 28 SEPTEMBRIE 2016. Gunes era departe de a fi trecut peste socul accidentului de autoturism in urma caruia decedase Zafer. Este insa bulversata de o noua veste, chiar daca aceasta parea total diferita. Apar semne clare ca Gunes ramasese insarcinata insa ea este departe de a entuziasmata, inca sub urmaril accidentului comis.

GUNES EPISODUL 32 DIN 28 SEPTEMBRIE 2016. In schimb, Haluk este esxtrem de fericit pentru faptul ca va deveni tatal unui copil nascut de marea dragoste a vietii lui.

GUNES EPISODUL 32 DIN 28 SEPTEMBRIE 2016. Gunes incepe sa aiba cosmaruri in care ii apare stafia lui Zafer. Starea psihica precara din ultma vreme incepea sa-si puna amprenta asupra lui Gunes care incepuse chiar sa se indeparteze de propriile fiice pe care le vedea ca o punta de legatura cu Zafer.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Alexandra si Lavinia, luate in colimator de baieti

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 15 REZUMAT 15 FEBRUARIE 2017. Mustafa este proclamat sultan de Safiye insa planul sultanei este sortit esecului

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 APRILIE 2015. Radu: Imi place Ana ca fata, ca femeie!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult