14.2 C
România
25 februarie 2021
gunes-29-septembrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 33 REZUMAT DE JOI 29 SEPTEMBRIE 2016. Selin afla cu uimire care este marele secret al lui Haluk

GUNES EPISODUL 33 DIN 29 SEPTEMBRIE 2016. Ali si Selin cauta sa descopere care este marele secret pe care il ascundea Haluk de atat de mult timp. Inteleg ca Zafer este una dintr cheile misterului insa nu reusesc sa dea de el ceea ce ii pune serios pe ganduri.

GUNES EPISODUL 33 DIN 29 SEPTEMBRIE 2016. Inevitabilul se petrece insa. Selin afla cu stupoare ca Haluk fusese cel care cu ani in urma o violase pe mama ei si nu Zafer. Dupa un moment de uimire, Selin intelege ca adevaratul ei tata biologic este chiar Haluk cel pe care il cunoscuse drept tatal lui Ali.

GUNES EPISODUL 33 DIN 29 SEPTEMBRIE 2016. Departe de a fi incantata de aceasta veste, Selin isi da seama ca simte dor repulsie si dispret fata de Haluk si nu o apropiere sufleteasca pentru „tatal” ei.

GUNES EPISODUL 33 DIN 29 SEPTEMBRIE 2016. Pe plan profesional Selin trece printr-o perioada pozitiva. Este selectata de agentie sa joace intr-un film, cel mai important rol pe care il primise pana in acest moment. In conditiile in care filmarile urmau sa se desfasoare in localitatea Spanca, Selin se vede nevoita sa paraseasca Istanbulul, impreuna cu Doruk, cel care urma sa interpreteze rolul principal al produtiei.

GUNES EPISODUL 33 DIN 29 SEPTEMBRIE 2016. In cazul lui Nazli, sora geamana a lui Selin, lucrurile nu par a sta foarte bine. Relatia dintre ea si Savas este tot mai tensionata si ajung chiar sa nu-si mai vorbeasca o perioada. Savas sufera un accident care il imobilizeaza la pat cateva zile insa Nazli evita sa-l viziteze. O va face insa Rana, mama lui adoptiva, care inca mai spera sa fie iertata de Savas.

GUNES EPISODUL 33 DIN 29 SEPTEMBRIE 2016. In schimb Nazli decide sa-si urmeze sora geamana la Spanca si pleca spre loul unde se desfasurau filmarile impreuna cu Peri, sora lor mai mica.

Stiri pe aceeasi tema

Castigator Next Star, 16 aprilie 2015. Raul a facut show pe scena Next Star si a castigat!

Cristiana Petrariu Bota

NEATZA CU RAZVAN SI DANI, 21 OCTOMBRIE 2016. Dani Otil a prins buchetul miresei!

Cristiana Petrariu Bota

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 5, 28 AUGUST 2015. Sinasi merge la Neriman pentru a o cere in casatorie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult