gunes-30-septembrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 34 REZUMAT, 30 SEPTEMBRIE 2016. Gunes si Rana au o discutie foarte importanta pentru viitorul familiei

GUNES EPISODUL 34 DIN 30 SEPTEMBRIE 2016. Vestea ca Gunes a ramas insarcinata ii da peste cap planurile lui Rana, sora lui Haluk. Aceasta se vede nevoita sa renunte la gandul de a-i da lui Gunes caseta in care Haluk marturisea ca a violt-o in trecut si nu Zafer asa cum stia ea de atatia ani.

GUNES EPISODUL 34 DIN 30 SEPTEMBRIE 2016. Cele doua femei au totusi o intalnire care se dovedeste foarte importanta. Gunes pare a incepe sa intuiasca ceea ce i se ascundea de atata timp. Banuiala ei devine certitudine si universul pe care se baza fericirea ei din ultima perioada incepea sa se destrame.

GUNES EPISODUL 34 DIN 30 SEPTEMBRIE 2016. Gunes si Rana au parte de o descutie emotionanta si sora lui Haluk pare a fi mai apropiata ca niciodata de cumnata ei. Gunes ii marturiseste ca regreta tot mai mult ca s-a mutat la Istanbul impreuna cu fetele ei.

GUNES EPISODUL 34 DIN 30 SEPTEMBRIE 2016. Pentru prima oara apar tensiuni si intre Sevilay si Levent. Cearta este pornita din cauza geloziei lui Levent caruia i se pare ca Sevilay ii acorda in continuare prea multa atentie lui Haluk. Levent alege sa i se destainuie lui Ali caruia ii marturiseste care ii sunt temerile.

GUNES EPISODUL 34 DIN 30 SEPTEMBRIE 2016. Tot despre gelozie este vorba si in cazul lui Doruk, actorul principal din filmul in care juca si Selin. Doruk se indragostise de Selin si vedea in Ali nu numai un rival dar chiar si un dusman. Doruk alege insa sa-si ascunda pentru moment adevaratele intentii si ii da de inteles lui Ali ca vrea sa-i fie prieten insa face acest lucru doar pentru a-i pandi punctele slabe.

GUNES EPISODUL 34 DIN 30 SEPTEMBRIE 2016. Savas se vede din nou pus intre dragostea fata de Nazli si datoria fata de Melisa. Sufera foarte mult si faptul ca Nazli vrea sa puna punct definitiv relatiei lor, inapoiandu-i si ultimul lucru care ii mai unea, in sporeste dezamagirea. Alege insa sa refuze gestul lui Nazli pretextand ca el are inca sentimente profunde pentru ea.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Traian MPFM3, la inceputul unei noi relatii sentimentale?

Delia Ion

FERMA VEDETELOR 16 MARTIE 2015. Stefan Stan in contre cu fosta balerina Vica Blochina

Bogdan

BRAVO, AI STIL 9 MARTIE 2017. Raluca Badulescu: Tu nu poti sa ma tragi la raspundere cand iti spun ca n-ai stil!

Delia Ion