gunes-4-octombrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 36 REZUMAT, 4 OCTOMBRIE 2016. Ali afla crudul adevar pe care Savas il stia despre Haluk

GUNES EPISODUL 36 REZUMAT DIN 4 OCTOMBRIE 2016. Perioada in care Gunes si cele trei fiice ale ei au locuit la unul dintre hotelurile familiei Mertoglu ia sfarsit. Gunes decide sa se mute impreuna cu Selin, Nazli si Peri intr-o noua casa.

GUNES EPISODUL 36 REZUMAT DIN 4 OCTOMBRIE 2016. Chiar daca era clar ca intre ea si Savas existau sentimente adevarate, Nazli alege sa rupa definitiv legaturile cu acesta. Nu acesta este insa si gandul lui Savas care o urmareste pe fosta lui iubita. Pentru inceput Nazli accepta aceasta situatie insa treptat incepe sa fie deranjata ca este urmarita de Savas.

GUNES EPISODUL 36 REZUMAT DIN 4 OCTOMBRIE 2016. Cunoscand incapatanarea fostului ei iubit, Nazli apeleaza la Ali pentru ca acesta sa-si convinga varul sa se indeparteze de ea.

GUNES EPISODUL 36 REZUMAT DIN 4 OCTOMBRIE 2016. Cei doi tineri au un dialog aprins. Ali incearca sa-i impuna lui Savas sa se indeparteze de Nazli. La un moment dat Ali se lasa prada furiei si il bruscheaza pe Savas insa acesta nu ii raspunde la fel. Alege doar sa-i dezvaluie lui Ali secretul pe care-l cunostea referitor la trecutul lui Haluk.

GUNES EPISODUL 36 REZUMAT DIN 4 OCTOMBRIE 2016. Ali este uimit sa afle de ceea ce a fost in stare Haluk, cel despre care a crezut foarte mult timp ca este tatal lui natural. Impulsiv din fire, Ali crede ca are in fata doua variante: sa-l elimine pe Haluk sau sa o duca departe pe Selin de tatal ei bilogic pentru a o proteja.

GUNES EPISODUL 36 REZUMAT DIN 4 OCTOMBRIE 2016. Ali nu stia insa ca ideile lui nu coincideau cu cele ale iubitei. Selin facuse la randul ei un plan care se va dovedi a fi unul surprinzator.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 OCTOMBRIE 2015. Cassandra a pus ochii pe Cosmin la o zi dupa ce Robert a sarit gardul

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 1 REZUMAT DIN 17 NOIEMBRIE 2016. Zeynep si Fatih se intorc acasa din SUA

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 IUNIE 2015. Elly si Catalina s-au certat din cauza unui incident petrecut in casa

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult