gunes-7-octombrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 39 REZUMAT DE VINERI 7 OCTOMBRIE 2016. Gunes este internata in stare grava la spital

GUNES EPISODUL 39 DIN 7 OCTOMBRIE 2016. Gunes sufera un accident de masina care are urmari grave. Este transportata de urgenta la spital si medicii incep sa faca eforturi pentru a-i stabiliza starea de sanatate pusa serios in pericol.

GUNES EPISODUL 39 DIN 7 OCTOMBRIE 2016. Gemenele Selin si Nazli dar si mezina Peri sunt foarte ingrijorate in legatura cu soarta mamei lor. Totul capata aspeste dramatice in momentul in care cadrele medicale anunta ca Gunes a intrat in coma fara a exista indicii concrete referitoare la o indreptare a situatiei.

GUNES EPISODUL 39 DIN 7 OCTOMBRIE 2016. Pe fir intra si agentii de politie care investigheaza cauzele accidentului, in conditiile in care primele detalii pareau a indica faptul ca masina lui Gunes fusese lovita intentionat de un alt autovehicul.

GUNES EPISODUL 39 DIN 7 OCTOMBRIE 2016. Este chemat la audieri si Haluk. In conditiile in care se cunoastea ca Gunes dorea sa divorteze de el, Haluk este considera suspect principal al tentativei de omor. Este retinut pana la noi clarificari.

GUNES EPISODUL 39 DIN 7 OCTOMBRIE 2016. Fetele lui Gunes resimt din plin situatia de criza. Pe de-o parte sufera pentru starea de sanatate precara a lui Gunes, pe de alta parte incep sa inteleaga cat este de greu sa traiasca fara mama lor.

GUNES EPISODUL 39 DIN 7 OCTOMBRIE 2016. Prima care incearca sa iasa din starea de incertitudine este Nazli. Pare mai matura decat Selin si isi insuseste rolul de conducatoare a familiei si implicit de „mama” a lui Peri.

GUNES EPISODUL 39 DIN 7 OCTOMBRIE 2016. Selin nu da dovada de aceeasi putere de caracter si lipsa mamei ei ii provoaca o mare depresie. Ali observa situatia dificila prin care trece iubita lui si ii acorda toata afectiunea insa Selin se purta foarte rece cu el.

GUNES EPISODUL 39 DIN 7 OCTOMBRIE 2016. Pe de alta parte, Haluk se zbate sa-si demonstreze nevinovatia in legatura cu accidentul suferit de Gunes. Mai mult decat atat, el merge si mai departe si incearca sa le atraga pe Selin si Nazli, fete lui biologice, de partea lui.

Stiri pe aceeasi tema

ANDREI MIHAI SURDU, PIANIST DE EXCEPTIE LA ROMANII AU TALENT din 25 MARTIE 2016

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Staf MPFM4: Radu si Andrada, nu aveti voie sub aceeasi patura!

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 21 REZUMAT, 25 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult