GUNES EPISODUL 4 DIN 16 AUGUST 2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 4 REZUMAT, 16 AUGUST 2016. Gunes cerceteaza trecutul amoros al sotului ei

GUNES EPISODUL 4 DIN 16 AUGUST 2016. Gunes nu rezista tentatiei ca, dupa semnarea contractului prenuptial, sa faca cercetari in privinta trecutului al lui Haluk. Acesta va reprezenta un nou sir de probleme pentru familia Mertoglu.

GUNES EPISODUL 4 DIN 16 AUGUST 2016. Haluk primeste vizita lui Savas care luase hotararea de a-i aduce colierul. Cei doi poarta un dialog care il va afecta foarte mult pe Haluk, marcat de cele povestite de Savas.

GUNES EPISODUL 4 DIN 16 AUGUST 2016. Savas se gandeste tot mai insistent la singura cale care parea a-i oferi salvarea insa Nazli este departe de a renunta si va continua sa-i creeze probleme acesteia.

GUNES EPISODUL 4 DIN 16 AUGUST 2016. Emre incepe sa se confrunte cu gelozia lui Ali referitoare la Selin. Ali pare marcat de ideea de a-i face rau lui Selin lucru care il face sa actioneze orbeste, uneori chiar contrat propriilor sentimente.

GUNES EPISODUL 4 DIN 16 AUGUST 2016. Nici Gunes nu pare ocrotita de evenimete neplacute. Sevilay este pregatita sa actioneze impotriva ei si va alege sa o faca prin intermediul fetelor acesteia. Este o parte a razboiului pe care Sevilay i-l declarase lui Haluk fara a sti insa care vor fi consecintele.

Stiri pe aceeasi tema

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 20 REZUMAT, 8 NOIEMBRIE 2016. Kahraman ii spune lui Elif adevarul despre sarcina

Delia Ion

SALARII MEDICI 2018. Medicii si asistentele urca pe grila de salarizare din 2022 din Martie

Ioana Badulescu

BILETUL ZIEI 17 MARTIE 2017. Miriuta contra Sumudica in primul meci al etapei 2 din play-off

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult