5.9 C
România
23 septembrie 2021
gunes-10-octombrie-2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 40 REZUMAT, LUNI 10 OCTOMBRIE 2016. Ali o impiedica pe Selin sa-l raneasca pe Haluk

GUNES EPISODUL 40 DIN 10 OCTOMBRIE 2016.  Tensiunea atinge cote maxime. Selin il ameninta pe Haluk cu un cutit sub privirile celorlalti membri ai familiei. Haluk recunoaste ca el este cel care a violat-o pe Gunes in trecut si ca implicit este tatal gemenelor Nazli si Selin.

GUNES EPISODUL 40 DIN 10 OCTOMBRIE 2016.  Ali profita de socul marturiilor lui Haluk si reuseste sa smulga cutitul din mana iubitei sale. Situatia se mai calmeaza si Halukramane in continuare nepedepsit pentru fapta sa.

GUNES EPISODUL 40 DIN 10 OCTOMBRIE 2016.  In schimb, intamplarile din ultima vreme isi pun amprenta asupra pishicului lui Selin. Este extrem de abatuta si doar Ali reuseste sa se mai apropie de ea.

GUNES EPISODUL 40 DIN 10 OCTOMBRIE 2016.  De altfel, pentru a o proteja pe Selin, Ali decide sa se retraga impreuna cu ea departe de ceilalti, oizolare menita a o ajuta pe Selin sa uite de problemele tot mai dese aparute in familia Mertoglu.

GUNES EPISODUL 40 DIN 10 OCTOMBRIE 2016.  Nici Nazli nu se simte comfortabil caci Peri, sora ei cea mica, o acuza pe ea ca se comporta cu ea ca in prezenta unui copil care nu intelege problemele vietii si ca ii ascunde mereu adevarul asupra celor intamplate.

GUNES EPISODUL 40 DIN 10 OCTOMBRIE 2016.  Intr-o multime de vesti negative aparesi un semn pozitiv. Doctorii informeaza familia ca starea de sanatate a lui Gunes se amelioreaza si ca sunt sanse caea sa-si revina in scurt timp.

GUNES EPISODUL 40 DIN 10 OCTOMBRIE 2016.  Vestea este primita cu bucurie si de Selin care decide sa revina alaturi de Nazli si Peri si impreuna se roaga ca mama lor sa treaca cat mai repede peste aceasta cumpana a vietii.

GUNES EPISODUL 40 DIN 10 OCTOMBRIE 2016.  In acest timp Haluk descopera ca problemele de sanatate ale lui Gunes nu sunt o intamplare si ca Sevilay este direct implicata in acestea.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 APRILIE 2016. SOC! 9 concurenti au plecat! Florin, Marius, Oana si Cosmin au plecat de la Mireasa pentru Fiul meu!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Marianita MPFM3, look schimbat intr-un decor ales neinspirat

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult