gunes-11-octombrie2016
Viata bate filmul

GUNES EPISODUL 41 REZUMAT, 11 OCTOMBRIE 2016. Gunes isi revine din coma insa poblemele continua

GUNES EPISODUL 41 DIN 11 OCTOMBRIE 2016. Gunes are o evolutie favorabila a starii de sanatate. Dupa saptamani la rand in care fusese inconstienta, Gunes isi revine din coma spre bucuria tuturor membrilor familiei. Curand insa inteleg cu totii ca Gunes nu-si amintea nimic din ceea ce i se intmplase in ultimii ani.

GUNES EPISODUL 41 DIN 11 OCTOMBRIE 2016. Gunes credea ca locuieste inca la Izmir si ca nu se mutase la Istanbul, cu atat mai putin ca-l cunoscuse pe Haluk si ca se casatorise cu acesta. Cele trei fiice ale ei nu stiu cum sa reactioneze insa decid de comun acord sa nu-i povesteasca nimic lui Gunes, incercand astfel sa o menajeze.

GUNES EPISODUL 41 DIN 11 OCTOMBRIE 2016. In conditiile in care ultimele luni adusesera numeroase pobleme in viata mamei lor, Nazli si Selin cred ca ar fi mai potrivit ca Gunes sa nu fie afectata in acest moment de rascolirea unor amintiri nefaste cel putin pana cand mama lor nu-si va reveni complet.

GUNES EPISODUL 41 DIN 11 OCTOMBRIE 2016. Ali se pegatea sa-si sarbatoreasca ziua de nastere si Selin credea ca acesta a putea fi evenimentul cae ar pune definitiv lucrurile la normal, dupa ce amandoi tecusera printr-o perioada destul de dificila.

GUNES EPISODUL 41 DIN 11 OCTOMBRIE 2016. Selin pusese la cale sa-si surprinda iubitul cu o petecere insa planurile puteau sa fie date oricandpeste cap de faptul ca simtea din comportamentul lui Ali ca acesta ii ascundea in continuare lucruri foarte importante.

GUNES EPISODUL 41 DIN 11 OCTOMBRIE 2016. Situatia era similara ca si in cazul cuplului Nazli-Savas, sora geamana a lui Selin intelegand ca ceea ce-i ascundea Savas de atat de mult timp avea legatura cu Haluk.

GUNES EPISODUL 41 DIN 11 OCTOMBRIE 2016. In cele din uma adevarul iese la lumina si Nazli isi da seama ca vestile pe care le aflase a fi putut sa-i faca mamei ei foarte mult rau. Este si motivul care o determina pe Nazli sa-si doreasca ca mama ei sa nu-si mai recapete niciodata memoria.

Stiri pe aceeasi tema

MATRIMONIALE. Bianca Schneider, o fata delicata care a castigat simpatia tuturor!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 IULIE 2015. Radu si Andrei, vizita surpriza la gardul casei de la Stefanesti

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 APRILIE 2015. Radu: Imi place Ana ca fata, ca femeie!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult