Firme de avocatura din Bucuresti ar fi adus un prejudiciu de peste 18 mil. de lei la intrarea in insolventa a unei societati
Politica

Guvernul ar putea amana intrarea in vigoare a legii insolventei persoanelor fizice

Guvernul Romaniei dezbate in aceste zile posibilitatea amanarii intrarii in vigoare a legii privind insolventa persoanelor fizice. Informatia a fost data publicitatii de Dan Suciu, purtatorul de cuvand al Executivului, la finalul sedintei saptamanale.

El a tinut sa precizeze ca totusi nu s-a luat o decizie definitiva in aceasta privinta si ca detalii suplimenta vor aparea atunci cand subiectul va ajunge efectiv pe ordinea de zi a Guvernului.

Referitor la faptul ca legea insolventei persoanelor fizice ar trebui sa se aplice incepand din 26 decembrie, dat fiind faptul ca a fost publicata in Monitorul Oficial pe data de 26 iunie si urma sa intre in vigoare la sase luni de la publicare, Suciu a precizat ca pana pe 25 decembrie va mai fi cel putin o sedinta de guvern.

Legea insolventei persoanelor fizice prevede ca orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile pe baza unui plan de redresare financiara pe o perioada de cinci ani.

Stiri pe aceeasi tema

PNL nu il retrage pe Marian Munteanu si le cere contestatarilor sa-si sustina acuzatiile cu dovezi

Cristiana Petrariu Bota

UDMR sustine reducerea TVA la 19%. Va accepta si varianta Guvernului?

Cristiana Petrariu Bota

Oana Pellea: Viorica Dancila nu poate accepta ca este prim-ministru. Nici eu!

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult