Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel tarziu pana pe 31 ianuarie, a anuntat secretarul BP din Camera Deputatilor

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 28, 2019 08:55

Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel tarziu pana pe 31 ianuarie, a anuntat secretarul BP din Camera Deputatilor

Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel tarziu pana joi 31 ianuarie. Anuntul a fost facut la RFI, de deputatul USR, Iulian Bulai, secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, dupa o discutia avuta cu vicepresedintele Camerei, Florin Iordache. 

“In calitate de secretar al Camerei Deputatilor tocmai am incheiat o discutie telefonica cu presedintele delegat al Camerei Deputatilor, Florin Iordache. De retinut, cel tarziu joi, 31 ianuarie, guvernul va adopta bugetul pe anul 2019. Luni, 4 februarie, incepe sesiunea parlamentara, iar marti, 5 februarie, vor incepe dezbaterile pe legea bugetului anului 2019, cu mentiunea ca inca nu avem cunostinta de cum arata bugetul. Speram ca aceasta intarziere sa fi fost o oportunitate de a trata cu responsabilitate alocarile bugetare pentru cele mai importante sectoare”, a mentionat deputatul Iulian Bulai.

Fara bugetul pentru acest an aprobat in guvern, liderul PSD Liviu Dragnea scrie pe Facebook despre “ performantele economice ale guvernarii PSD”. „Romania a incheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde in plus fata de anul 2016, reprezentand o crestere de 32%!!PIB-ul Romaniei a ajuns in 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei in plus fata de 2016, adica o crestere de 25%!! Sunt cele mai mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei!”, se arata in postarea lui Liviu Dragnea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.