GUVID SI JIMMY - ROMANII AU TALENT din 11 MARTIE 2016. Eu si iarna-s pe magar!
Viata bate filmul

GUVID SI JIMMY – ROMANII AU TALENT din 11 MARTIE 2016. Eu si iarna-s pe magar!

GUVID SI JIMMY AU FACUT SHOW LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016. A inceput a patra editie a showului Romanii au Talent 2016. Guvd si Jimmy au facut show in debutul editiei Romanii au Talent de vineri, 11 martie 2016 cu o piesa reinterpretata intr-o varianta originala.

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI TALENTE SUNT AICI!

Guvid Jimmy au deschis spectacolul Romanii au Talent si au reinterpretat piesa „Eu si iarna sunt pe val”. Si au facut-o bine!

GUVID SI JIMMY AU FACUT SHOW LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016.  „Eu si iarna’s pe magar. Nu am nevoie nici de cal!”, aceasta este varianta lor. Mai rar asa aparitie! Au intrat pe scena purtand cojoace si caciuli de ciobani, iar ce a urmat a a starnit uralele publicului. Florin Calinescu: „Mi se pare ca e chiar mai bine decat originalul!”.

Merg mai departe cu patru de DA.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 11 MAI 2017. In aceasta seara se decid finalistele Ligii Europa

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 IUNIE 2016. Momente grele pentru o concurenta de la MPFM

Bogdan

PUTEREA DRAGOSTEI, 2 MARTIE 2019. Voturi, concurenti eliminati. LIVE VIDEO

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult