Viata bate filmul

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015. VIDEO. Guvidul Reloaded ne-a surprins cu o piesa senzationala

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015: Aparitie surpriza in editi X FACTOR de vineri, 16 octombrie 2015. Guvidul Reloaded ne-a surprins cu o piesa senzationala, el fiind un concurent cunoscut deja juriului X FACTOR de anul trecut. Acum, Guvidu a venit cu Gonzales si a cantat MEGA-HITUL ANULUI! ”No tengo dinero iară” a primit trei de DA de la jurații X FACTOR, spre uimirea tuturor. Puteti asculta piesa devenita deja hit la sfarsitul acestui articol. 

Guvidu si Gonzales au 28 si respectiv 32 de ani si sunt din Bucuresti. Guvid se afla pentru a doua oara pe scena X FACTOR si a venit cu mai mult respect pentru juriu.

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015: Guvidul a venit și anul trecut, dar atunci a avut ceva probleme de ”dialog” cu jurații și a primit un frumos NU din partea lui Brenciu. Acum, om cu pizza la cap, Guvidul l-a adus pe fratele Gonzales alături de el pe scenă și au cântat hitul anului pe scena X FACTOR! E genială melodia.

LAILA, X FACTOR 2015. VIDEO. Laila, momente de FOC pe scena X FACTOR din 18 octombrie

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015: A recunoscut că la X Factor 4 a avut scăpări în comportament, iar acum a venit cu ”versiunea naturală”, care e muuuult mai bună decât ce-am văzut atunci. Și-a deschis pizzerie, a venit cu una și pentru jurați, încercată pe loc de Delia, iar după a dat drumul la treabă.

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015: Lumea se aștepta să cadă cu NU-uri, dar surpriza a fost una extraordinară. Guvidul Reloaded ne-a surprins cu o piesă senzațională, care va cuceri, în mod sigur, internetul.

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Sarah și Majdoline, doua gemene din Maroc, pe scena X Factor

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015: Jurații au văzut un moment cu de toate și i-au oferit, ca desert, trei de DA! Acum, să recunoașteți, a câta oară ascultați deja melodia???

Stiri pe aceeasi tema

PATRIA MEA ESTI TU, EP. 27, 16 DECEMBRIE 2019. Cevdet si Azize isi regasesc copilul pierdut

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii lui Elly, victorie zdrobitoare asupra Biancai!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Concurentii MPFM4 au decis soarta lui Petru intr-o pauza de publicitate

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult