HAM TALENT
Viata bate filmul

HAM TALENT, 18 OCTOMBRIE 2015. PREMIERA HAM TALENT LA ANTENA 1 CU CAINI, PISICI, BUFNITE SI CAPRE

HAM TALENT, 18 OCTOMBRIE 2015. Cea mai tare emisiune cu animale, HAM TALENT, are premiera duminica, 18 octombrie 2015, la Antena 1. Vom vedea animale talentate, de la pisici, caini si capre, la papagali, oi sau chiar bufnite. Nici nu va inchipuiti ce talente ascunse au animalele din jurul nostru, iar cea mai buna dovada este showul HAM TALENT. Nu pierdeti marea premiera ‪HAM TALENT de duminica, 18 octombrie, de la 20:30 pe Antena 1. 

HAM TALENT, 18 OCTOMBRIE 2015. La HAM TALENT veti vedea caini, pisici, capre, cai, oi, papagali, bufnite si multe altele. Veti rade si va veti emotiona impreuna cu juriul format din nume deja celebre ale talent-showurilor din Romania: Mihai Petre, Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu si Pepe. Duminica, de la 20:30, sunteti invitati la premiera primului show tv din Romania dedicat animalelor: HAM TALENT.

HAM TALENT, 18 OCTOMBRIE 2015. Fiecare membru al juriului HAM TALENT va puncta animalutele in functie de mai multe criterii. Astfel, Diana Munteanu punctează aspectul, Beatrice Rancea notează relația dintre om și animalul său de companie, Gabriel Cocu analizează tehnica demonstrațiilor, Mihai Petre notează talentul și capacitatea de a performa, iar Pepe punctează capacitatea de a face spectacol.

Bossulica, singura pisica din Romania cu loc de munca si salariu. E din rasa Scotish Fold. VIDEO

Valentin Vasilescu si calul Levante la HAM TALENT. VIDEO

Axel, HAM TALENT: E incredibil ce poate face cainele asta!

HAM TALENT, 18 OCTOMBRIE 2015. Ham Talent” pune la bătaie premii în valoare de 20.000 de Euro. Premiul I, „Ham talent”, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul și publicul. Premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten”, în valoare de5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal.

HAM TALENT, 18 OCTOMBRIE 2015. Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal. Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

HAM TALENT – FII OM CU ANIMALELE

HAM TALENT, primul show de televiziune din Romania dedicat animalelor de companie, este o emisiune despre prietenie, despre emotie si despre relatiile nemaipomenite care exista intre om si animale.

Prin prisma incidentelor tot mai dese din ultima perioada legate de animale, HAM TALENT si Antena 1 au demarat o campanie de responsabilizare sociala, “Fii OM cu animalele”, campanie ce isi propune sa traga un semnal de alarma in legatura cu atitudinea fata de necuvantatoare, sa vorbeasca oamenilor despre faptul ca orice tratament violent aplicat animalelor este complet gresit si nu trebuie trecut cu vederea.

HAM TALENT: “Animalele fac parte din ecosistemul nostru si echilibreaza lucrurile. Cred ca trebuie sa protejam si sa iubim tot ce are viata. Am un respect pentru viata in general. Nimeni nu are dreptul sa o afecteze intr-un mod negativ. Viata mi se pare un dar prea frumos ca sa-i facem vreun rau!”, a declarat Mihai Petre, unul din membrii juriului HAM TALENT.

“L-am invatat pe David, fiul meu, sa respecte viata, sa-i ajute pe cei ce au nevoie si sa ii ocroteasca pe cei mai slabi”, povesteste Diana Munteanu, frumoasa jurata de la Ham Talent.

“Armonia se pastreaza cu respect ,dragoste si cunoastere, fata de nevoile lor!”, spune Gabriel Cocu. Beatrice Rancea, cunoscuta pentru dragostea nemarginita pe care le-o poarta animalelor, Pepe si Liviu Varciu s-au alaturat si ei campaniei si au indemnat oamenii sa raspandeasca acest mesaj.

[ot-caption title=”HAM TALENT” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/10/ham-talent-18-octombrie-2015.png”]

[ot-caption title=”HAM TALENT” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/10/ham-talent-18-octombrie-20151.png”]

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Georgiana MPFM3 a ramas insarcinata!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2015. Crina a abordat emisiunea de azi cu un look asemantor unei mari artiste

Delia Ion

HOROSCOP 23 OCTOMBRIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult