HAM TALENT 2015, LA ANTENA 1. Cel mai tare show cu animale talentate, din 18 octombrie 2015 la A1
Viata bate filmul

HAM TALENT 2015, LA ANTENA 1. Cel mai tare show cu animale talentate, din 18 octombrie 2015 la A1

HAM TALENT 2015, LA ANTENA 1. Cel mai tare show cu animale talentate si tare dragalase va fi lansat pe 18 octombrie 2015 la Antena 1. E singurul show cu animale din Romania si promite sa faca ceva audienta, tinand cont ca va aduce pe scena animale care fac cele mai nebanuite lucruri. HAM TALENT ofera premii in valoare de 20.000 de euro, iar juriul este cat se poate de celebru. Cu siguranta telespectatorii vor fi bucurosi sa ii revada p Mihai Petre sau pe Beatrice Rancea, cunoscuti deja de la emisiunea „Dansez pentru Tine”, difuzata la Pro TV.

HAM TALENT 2015, LA ANTENA 1. Juriul emisiunii format din Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Gabriel Cocu și Pepe a văzut deja sute de numere cu animale la HAM TALENT, iar criteriile după care jurizează sunt cât se poate de clare. Diana punctează aspectul, Beatrice notează relația dintre om și animalul său de companie, Gabriel Cocu analizează tehnica demonstrațiilor, Mihai Petre notează talentul și capacitatea de a performa, iar Pepe punctează capacitatea de a face spectacol.

HAM TALENT 2015, LA ANTENA 1. Duminică, 18 octombrie, de la ora 20:30, Antena 1 lansează “Ham Talent”, primul show de televiziune din România cu și despre animalele de companie. De la pisici si catei până la cai, hamsteri și papagali, emisiunea va aduce în atenția publicului talentele speciale ale necuvântătoarelor, dar și povești impresionate dintre oameni și animalele lor de companie.

HAM TALENT 2015, LA ANTENA 1.Prietenie, emoție, surpriză, loialitate și încântare sunt atributele ce caraterizează show-ul HAM TALENT ce va debuta pe 18 octombrie la Antena 1 .

“Niciodată, de când sunt în televiziune nu am avut emoții atât de mari la un show și asta pentru că este un proiect care îmi place foarte, foarte mult! Am avut câini de când mă știu, iubesc animalele, dar chiar și așa așteptările mele în ceea ce privește această emisiune au fost depășite! Am văzut animale care fac lucruri ce nici macar nu-ți pot trece prin cap, am cunoscut povșsti și oameni extraordinari și m-am distrat bine de tot alături de colegii din juriu. Ce a ieșit din toate aceste combinații…vă invit să vedeți duminică seara”, a declarat Liviu Varciu, prezentatorul show-ului

HAM TALENT 2015, LA ANTENA 1. Juriul emisiunii format din Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Gabriel Cocu și Pepe a văzut deja sute de numere cu animale, iar criteriile după care jurizează sunt cât se poate de clare. Diana punctează aspectul, Beatrice notează relația dintre om și animalul său de companie, Gabriel Cocu analizează tehnica demonstrațiilor, Mihai Petre notează talentul și capacitatea de a performa, iar Pepe punctează capacitatea de a face spectacol.

HAM TALENT 2015, LA ANTENA 1. Ham Talent” pune la bătaie premii în valoare de 20.000 de Euro. Premiul I, „Ham talent”, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul și publicul. Premiul al II-lea, supranumit și „cel mai bun prieten”, în valoare de5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relație stăpân – animal.

Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân și animal. Mențiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

Stiri pe aceeasi tema

Mirela Boureanu Vaida a facut o schimbare radicala in viata ei

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 IULIE: Final dureros, Emilia se desparte de Nicolae

Cristiana Petrariu Bota

ROMANII AU TALENT 1 APRILIE 2016. LIVE VIDEO Pro TV. Cele mai tari momente

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult