HCM Constanta s-a calificat la Turneul Final Four al Cupei EHF

Bogdan
By Bogdan aprilie 27, 2014 06:13

HCM Constanta s-a calificat la Turneul Final Four al Cupei EHF

HCM Constanta, campioana Romaniei la handbal masculin, s-a calificat pentru Turneul Final Four al Cupei EHF, dupa o dubla mansa desfasurata impotriva formatiei suedeze Luigi HF.

In tur, constantenii se impusesera, pe teren propriu, cu scorul de 31-21, motiv pentru care au abordat mansa retur din postura de mari favoriti la calficare.

Formatia antrenata de Zvonko Sundovski a avut o evolutie buna si pe parcursul primei reprize a returului desfasurat sambata, in Suedia. La capatul primelor 30 de minute, HCM conducea cu scorul de 14-13 insa gazdele au controlat cu autoritate actul secund, reusind sa castige intalnirea cu scorul de 34-28.

Insuficien insa pentru calificare, scorul final al dublei confruntari fiind de 59-55, pentru HCM Constanta.

Marcatorii echipei HCM au fost Simicu 9 goluri, Sadoveac 5, Criciotoiu 4, Buricea 3, Novanc 2, Cutura 2, Csepreghi 2, Soldanescu 1, in timp ce pentru suedezi s-au remarcat Hippe 7 goluri si Leijonborg 6.

La Turneul Final Four, HCM Constanta va evolua impotriva formatiei Fuchse Berlin, echipa organizatoare a turneului, si castigatoarele din sferturile Montpellier-Nantes si Pick Szeged-Sporting Lisabona.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.