Horia Tecau a castigat finala de dublu de la Casablanca

Bogdan
By Bogdan aprilie 12, 2014 13:56

Horia Tecau a castigat finala de dublu de la Casablanca

Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-au impus in finala de dublu a turneului de tenis de la Casablanca (Maroc), dupa ce au intrecut in doua seturi simetrice, scor 6-2, 6-2 de perechea Tomasz Bednarek (Cehia) / Lukas Dlouhy (Polonia).

A fost cel de-al doilea turneul castigat de perechea romano-olandeza de cand cei doi tenismeni evolueaza impreuna, precedentul succes fiind inregistrat in finala turneului de la Zagreb, din luna februarie, scor 3-6, 6-4, 10-2, impotriva cuplului Philipp Marx/Michal Mertinak (Germania/Slovacia).

Turneul de la Casablanca a adus mai multe vesti pozitive pentru compatriotul nostru. Horia Tecau a atins borna 200 la numarul partidelor castigate in turneele de dublu, a castigat al 18-lea titlu si, de luni, va reveni in topul celor mai buni 20 de jucatori de dublu ai lumii.

Performanta obtinuta de perechea Tecau/Rojer este si mai remarcabila, in conditiile in care cei doi nu au pierdut niciun set de-a lungul competitiei, pana in finala inregistrand urmatoarele rezultate 6-1, 6-4 cu Montanes / Volandri, 6-1, 6-1 cu Berlocq / L. Mayer si 6-3, 6-4 cu Bracciali / Delbonis.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.