Articole promovate

HORN INSPECT – Curățare hote și ventilații HORECA

Curățarea hotei într-un restaurant nu este doar o chestiune de estetică, ci și una de siguranță și eficiență. Acumularea de grăsimi și reziduuri poate conduce la scăderea performanței hotei, creșterea consumului de energie și, în cel mai rău caz, la incendii. De aceea, serviciul de curățare hotă restaurant este important pentru orice afacere din domeniul HORECA.

De ce să alegi o firmă specializată

Alegerea unei firme specializate pentru curățarea hotei, cum este HORN INSPECT, garantează nu doar curățenia, ci și respectarea normelor de siguranță și sănătate în vigoare. O firmă de curățare hote din Constanța care dispune de echipamentul și expertiza necesară poate asigura o curățare profundă și eficientă, prelungind durata de viață a echipamentelor și asigurând un mediu de lucru sigur pentru angajați.

Cum se realizează curățarea profesională a hotei

Procesul de curățare implică mai multe etape: de la evaluarea stării hotei, la aplicarea soluțiilor de curățare profesionale și până la verificarea și testarea finală a sistemului. O atenție specială se acordă tubulaturii hotei restaurantului, unde grăsimea și alte reziduuri se pot acumula ușor, crescând riscul de incendiu.

Beneficiile curățării regulare a hotei

Curățarea regulată a hotei și a sistemelor de ventilație nu doar că previne problemele, dar și îmbunătățește calitatea aerului din interior, crește eficiența energetică și reduce costurile de întreținere pe termen lung. De asemenea, un sistem de ventilație curat contribuie la crearea unei atmosfere plăcute pentru clienți.

Legislație și sancțiuni

Conform ordinului Nr. 118/1709 din 20 mai 2010 pentru aprobarea Dispozițiilor generale de apărare împotriva incendiilor la structuri de primire turistice, unități de alimentație publică și unități de agrement, există reguli și cerințe stricte privind curățarea și întreținerea sistemului de evacuare a fumului și aerului viciat în industria HORECA.

De exemplu, hotele și tubulaturile de ventilație ce deservesc mașinile de gătit, grătarele, cuptoarele pentru copt se curăță și se degresează săptămânal și ori de câte ori este nevoie. Curățarea hotelor prin ardere este interzisă. Nerespectarea acestor reguli poate duce la amenzi și sancțiuni.

De ce să alegi Horn Inspect

Alegând serviciile oferite de HORN INSPECT, beneficiezi de o echipă de profesioniști dedicată, care folosește cele mai moderne tehnici și soluții de curățare. Firma noastră de curățare hote din Constanța dispune de certificări ISO ISO 9001:2015, ISO14001:2015, ISO 45001:2018 și se asigură că fiecare componentă a sistemului de ventilație este curățată conform celor mai înalte standarde.

Curățarea coșului de fum – un aspect esențial

Coșul de fum este adesea neglijat, dar este o parte vitală a sistemului de ventilație a oricărui restaurant. Curățarea regulată a coșului de fum asigură o evacuare eficientă a fumului și a gazelor, prevenind acumularea de substanțe nocive și potențialele blocaje.

Cum să menții hotele și ventilațiile curate

Pe lângă serviciile profesionale de curățare, este important să adopți și măsuri de întreținere regulată. Aceasta include curățarea superficială frecventă a filtrelor și a suprafețelor exterioare ale hotei, precum și monitorizarea performanței sistemului de ventilație.

Curățarea hotei și a sistemelor de ventilație în domeniul HORECA este un aspect crucial pentru siguranța, eficiența și succesul oricărei afaceri. Alegând serviciile profesionale oferite de HORN INSPECT, te asiguri că restaurantul tău va funcționa în cele mai bune condiții, oferind clienților un mediu plăcut și sigur.

Pentru servicii de curățare hota restaurant și întreținere a sistemelor de ventilație în Constanța, HORN INSPECT este alegerea ideală, combinând experiența, profesionalismul și utilizarea celor mai eficiente tehnici și echipamente de curățare.

Articole asemănătoare

Dezinsecție apartament sau casă în Iași

Lucy Ionesco

Proteza fixă pe implanturi – TOTUL despre procedură și recuperare

Lucy Ionesco

De ce apare anemia: Cauze, prevenție și tratament

Lucy Ionesco