HOROSCOP 24 MAI 2016. Predictii astrologice pentru ziua de marti!
Horoscop

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015. Predictii astrale pentru ziua de luni!

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
La capitolul concentrare si dezvoltare intelectuala stai foarte bine astfel ca in cazul in care trebuie sa te prezinti la examene sau diverse teste ai toate sansele sa faci o figura buna. Te deci studiilor sau unor cursuri la care participi si chiar crezi in steaua ta norocoasa care sa te aduca aproape de implinirea viselor tale.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Situatia ta financiara te pune pe ganduri la modul cel mai serios si tot apar diferite cheltuieli neprevazute cate te ingrijoreaza. Parca nu e doar vina ta ca nu iesi din impas, ci pare mai mult vina ghinionului ce apare la fiecare pas. Fereste-te sa discuti despre probleme serioase caci astazi nu esti foarte obiectiv.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Cu siguranta nu esti o companie prea placuta si trebuie sa ai mare grija la prima impresie pe care o faci in fata unor persoane pe care abia le cunosti pentru ca s-ar putea sa ai de suferit de pe urma ei si ar fi pacat sa nu te bucuri de avantajele locului de munca, doar pentru ca esti intr-o dispozitie total nefasta.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Comunicarea este un punct forte pentru tine si are un impact pozitiv asupra tuturor relatiilor pe care le ai. Partenerul se simte incurajat sa iti spuna ce are pe suflet si remarci ca toate problemele din cuplu dispar ca peste noapte. Nu este nevoie sa dai explicatii celor dragi despre ceea ce ai de gand sa faci, pentru ca ei nu sunt oricum de acord.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Frica de esec te face sa dai inapoi intr-o situatie care parea destul de promitatoare. Nu prea mai stii daca asta este ceea ce vrei si din mers vrei sa schimbi orientarea. Abandonul lucrurilor dupa ce ai investit timp si energie nu este o solutie. Cauta rezolvarea problemelor alaturi de cei pe care ii iubesti.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Esti capricios si aerian astazi drept urmare orice incercare de a se discuta cu tine se loveste de multe obstacole. Nu iti place faptul ca trebuie sa faci ceea ce altii iti ordona de parca tu nu stii ce trebuie sa faci. Iritarea persista si acasa acolo unde un conflict izbucneste ca din senin.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Lasi foarte mult de la tine de dragul unui armistitiu si cei din jur cred ca ai un moment de slabiciune, cand tot ce iti doresti este un strop de liniste. Abia familia iti va intelege atitudinea atat de plina de empatie si stie foarte bine ca probabil urmaresti o serie de avantaje in urma bunavointei afisate.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Stai bine la capitolul incredere in sine si drept urmare te gandesti ca nu ar fi rau daca ai pune la punct o serie de planuri de viitor. Pui pe hartie dorinte mai vechi ori mai noi, ba chiar calculezi bugetul de care ai nevoie pentru a pune in practica ceea ce iti doresti cu atat de multa ardoare.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Pici in plasa comparatiilor cu cei din jur si acesta este un proces pagubos. Vezi ca cei din jur au tot felul de realizari si tu stai deocamdata pe loc fara sa ai vreo evolutie de vreun fel. Acest lucru te pune serios pe ganduri si de aici pana la o mica depresie mai este un singur pas. Ideal ar fi sa nu escaladezi inutil muntele tristetii.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Ziua nu incepe sub cele mai bune auspicii pentru ca ai de dat foarte multe explicatii ce tin de o sarcina neterminata. Momentul neplacut se desfasoara sub ochii colegilor de munca, fapt ce te indispune si mai tare. Ai tendinta sa refuzi a-ti asuma responsabilitatea, fapt care ii infurie si mai tare pe sefi.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Spui adevarul intr-o maniera brutala zilele acestea si chiar daca multora le este folositor, ar fi bine sa iti mai cosmetizezi vorbele. Familia te provoaca la o serie de discutii dintre cele mai serioase si datorita spiritului tau practic vei reusi sa rezolvi multe dintre problemele celor dragi.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Simpla idee ca ai putere de decizie in familie te face sa jubilezi si profiti de autoritatea pe care o ai pentru a le organiza viata celor din jur. Nu te astepta la reactii favorabile, ba din contra la mici revolte si cuvinte taioase. Pana la urma nu tu esti cel care stie ce este mai bine pentru fiecare dintre cei prezenti.

Articole asemănătoare

HOROSCOP 23 APRILIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

HOROSCOP 9 MARTIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

HOROSCOP 13 MARTIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de duminica!

Delia Ion