HOROSCOP 17 IUNIE
Horoscop

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi vei reusi sa rezolvi orice problema se va ivi mai dar mai ales unele probleme financiare ce te supara de cateva zile. Sefii iti vor propune sa te asociezi intr-un nou proiect ce iti va aduce unele castiguri destul de importante. Nu uita sa eviti orice speculatii pentru a nu porni un scandal ce iti va provoca unele probleme.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Te simti in forma si vei dori sa faci unele schimbari in casa. Incearca sa ceri sfatul partenerului de viata pentru a face modificarile necesare ce iti vor schimba viata. Exista posibilitatea ca o persoana destul de apropiata sa se ofere sa te ajute financiar. Nu refuza aceasta oferta deoarece vei avea doar de castigat.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi vei dori sa te ocupi mai mult de problemele personale pe care le ai acasa. O persoana apropiata se va oferi sa te ajute in orice problema vei avea dar nu va ezita sa iti ofere si cateva sfaturi pe care considera ca ar trebui sa le iei in considerare. Incearca sa iti pastrezi calmul pentru a nu provoca un nou scandal.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Exista posibilitatea ca amenajarea casei sa iti ocupe tot timpul din aceasta zi. Ar fi bine sa nu iei deciziil de unul singur si sa te consulti cu membri familiei in legatura cu noile schimbri. Ai grija sa nu cheltuiesti prea mult deoarece vei avea de suferit cateva zile din cauza acestei decizii.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Un coleg te va informa ca exista posibilitatea sa primesti unele beneficii financiare in urma unui proiect pe care l-ai finalizat cu succes zilele trecute. Ar fi bine sa eviti sa te contrazici cu cei din jur pentru a nu avea parte de unele reprosuri din partea altor persoane.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Vei fi nevoit sa ceri imprumut unei rude o suma de bani pentru a putea cumpara unele chestii de care ai nevoie urgent in aceasta zi. Te vei gandi sa incepi o noua afacere astfel incat sa reusesti sa iti maresti veniturile. Evita discutiile in contradictoriu cu cei din jur deoarece exista posibilitatea sa iesi in pierdere cu ceea ce vei spune.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Exista posibilitatea sa primesti un ajutor financiar din partea unei persoane de la care nu te asteptai. Ar fi indicat sa eviti sa te contrazici cu cei din jur pentru a nu avea parte de unele mici conflicte ce te po afecta psihic. Incearca sa te sfatuiesti cu persoana iubita pentru a evita orice neintelegere.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Ar fi bine sa te incarci cu multa rabdare si seriozitate pentru a putea face fata problemelor ce vor aparea in aceasta zi. Vei avea ocazia sa cunosti o persoana cu mai multa experienta in domeniu si sa incepi un nou proiect ce iti va aduce unele beneficii financiare.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Astazi vei avea ocazia sa incepi un nou proiect la locul de munca ce te va ajuta sa iesi din monotonia zilnica. Persoanele apropiate te vor ajuta sa treci peste orice situatie neplacuta. Incearca sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite pentru a nu se simti neglijata.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Vei avea posibilitatea sa arati celor de la serviciu de ce esti in stare si ce poti sa faci. Incearca sa lasi deoparte problemele personale si sa te ocupi mai mult de proiectele pe care le ai de terminat la locul de munca. Nu iti neglija odihna pentru a nu avea probleme de sanatate.

HOROSCOP 2 DECEMBRIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Exista posibilitatea sa fii nevoit sa investesti anumite sume de bani in ceva de care nu esti chiar sigur ca va functiona. Chiar daca vei primi mii de laude de la cei din jur Incearca sa iei deciziile corecte in ceea ce ai de facut.

HOROSCOP 1 DECEMBRIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Vei avea posibilitatea sa finalizezi unele proiecte de afaceri ce iti vor aduce unele castiguri substantiale. Un prieten apropiat iti va propune o noua colaborare intr-o afacere de familie. Nu ezita, nu ai nimic de pierdut si ai sansa sa faci niste bani.

Articole asemănătoare

HOROSCOP 20 IULIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

HOROSCOP 17 MAI 2017. Predictii astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

HOROSCOP ZILNIC 10 OCTOMBRIE 2015. Predictii astrologice pentru ziua de sambata!

Delia Ion