HOROSCOP 2016 BALANTA
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA BALANTA. An palpitant pentru Balante insa cu momente delicate!

HOROSCOP 2016 ZODIA BALANTA. DRAGOSTE SI CUPLU
Cu Marte in casa adrenalinei Balantei, senzualitatea si setea de aventura iti sunt stimulate pana-n iunie 2016, iar focul pasiunii se poate aprinde oricand.

HOROSCOP 2016. Dupa unele ezitari, in iulie 2016 Saturn se instaleaza in casa cuplului Balantei, iar problemele se pun in termeni mai seriosi, de maturitate si responsabilitate. Relatia poate fi confruntata cu propriile-i slabiciuni. Daca este solida, se va cimenta; daca nu, risca sa sucombe.

HOROSCOP 2016. O parte din ciclul retrogradarii lui Venus (7 august-30 noiembrie 2010), vizeaza relatiile Balantei si are, de asemeni, un rol de testare si definire.

HOROSCOP 2016. In mare, 2016 este un an palpitant pentru Balante, dar cu momente delicate care, in a doua parte a anului, pot deveni chiar dramatice.

HOROSCOP 2016 ZODIA BALANTA. VIATA DE FAMILIE
Iunie si iulie 2016 sunt lunile cele mai active in plan domestic. Te pun la lucru, pe rand, Venus, Mercur si Soarele.
Cat despre eclipsa din iulie 2016, aceasta promite Balantelor rezolvarea unor probleme care dainuie de mai multa vreme.

O atentie aparte trebuie acordata copiilor sau aspectelor parentale in perioada ianuarie-iunie 2010.

HOROSCOP 2016 ZODIA BALANTA. CARIERA SI BANII
Eclipsa din ianuarie 2016 anunta un an al innoirilor neasteptate, al asumarii de noi raspunderi.
Pluto in Capricorn continua sa-ti alimenteze ambitia, dar in primul trimestru din 2016 careul lui cu Saturn vorbeste despre obstacole, conflicte de interese sau dificultati in parteneriate.

Lunile aprilie si mai 2016 nu pun probleme, ba chiar te ajuta sa avansezi vizibil.

Din luna iunie 2016, intri in vrie: Jupiter si Uranus ajung in Balanta, te hiperenergizeaza si te indeamna sa-si depasesti limitele, sa fortezi usa schimbarii, sa-ti asumi riscuri. Pana in septembrie 2016, totul se petrece intr-un ritm naucitor, iar hazardul iti poate aduce realizari spectaculoase sau esecuri rasunatoare.

Prudenta te-ar putea scuti de eventualele incurcaturi financiare cu care ameninta retrogradarea lui Venus in casa banilor Balantei in ultimul trimestru din 2016.

HOROSCOP 2016 ZODIA BALANTA. SANATATE
De supravegheat organismul in perioada aprilie-august 2016, in mod particular in iunie-iulie 2016.
Intre iunie si septembrie 2016, mai exista si o predispozitie la accidentari, cu un varf de risc in august. Prudenta, mai ales daca te-ai nascut in martie!

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 13 AUGUST 2015. Previziuni astrologice pentru ziua de joi!

Delia Ion

HOROSCOP 5 AUGUST 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2015. Previziuni astrologice pentru ziua de vineri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult