HOROSCOP 2016 ZODIA BERBEC
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA BERBEC. In acest an, norocul poate aparea oricand, pe negandite!

HOROSCOP 2016 ZODIA BERBEC. DRAGOSTE SI CUPLU
Primele cinci luni ale anului 2016 sunt dominate de un climat entuziast, cu sentimente impetuoase si aspiratii, idealuri sau proiecte comune.

HOROSCOP 2016. De la sfarsitul lunii mai 2016 pana la sfarsitul lui august 2016, ai de-a face cu o alta provocare: conjunctia Jupiter-Uranus intra in casa relatiilor Berbecilor, cerand eliberarea din lanturile psihologice si deschiderea catre experiente noi, captivante si nonconformiste, chiar cu asumarea riscurilor aferente. Dar daca nu exista flexibilitate si o viziune comuna, relatia poate sa sufere mari perturbari.

HOROSCOP 2016. Cireasa de pe tort: ciclul retrogradarii lui Venus (7 august 2016 – 7 ianuarie 2017) atinge si zodia Berbec, punand accentul pe iubire, calitatea si perspectivele relatiei, mai ales in august si noiembrie 2016.

HOROSCOP 2016 ZODIA BERBEC. VIATA DE FAMILIE
Pluto, Nodul Nord, Ceres si eclipsa din ianuarie 2016 anunta imbunatatiri, transformari, probabil pozitive, care te fac sa te simti mai in siguranta, mai confortabil.

2016 este un an bun si pentru copii, carora li se implineste un vis (sau tie ti se implineste unul, legat de ei).

HOROSCOP 2016 ZODIA BERBEC. CARIERA SI BANII
2016 este, in mod cert, un an de referinta, nu doar relational, ci si profesional.

Cu Saturn in Berbec, ar trebui sa te astepti la o crestere a responsabilitatilor si a eforturilor, la obstacole in calea realizarii planurilor. Dar, daca stii ce vrei si esti tenace, tot Saturn te ajuta sa construiesti solid si durabil.

Trecerea conjunctiei Jupiter-Uranus prin casa serviciului Berbecului in 2016 compenseaza, scotandu-ti in cale sanse nebanuite, dandu-ti entuziasm si putere de munca, plus curajul si energia necesare pentru a face schimbari semnificative in campul tau de activitate. Apar colaborari si contracte noi, iar cele perimate se rup.

Financiar, ultimul trimestru din 2016 este cel mai activ pentru Berbeci. Norocul poate aparea oricand, pe negandite.

HOROSCOP 2016 ZODIA BERBEC. SANATATE
Saturn in Berbec scade rezistenta si predispune la aparitia afectiunilor catre care exista predispozitie, dar si a celor tipic saturniene, care privesc oasele, articulatiile, dintii, parul, unghiile.

Conjunctia Jupiter-Uranus in casa sanatatii Berbecului ar trebui sa amelioreze situatia, aducand energie si putere de recuperare, insa fiind extrem de impredictibila, poate aduce cele mai ciudate si neasteptate probleme. Vestea buna este ca te ajuta sa faci unele modificari binevenite in stilul de viata.

Si, daca vrei, Saturn te ajuta sa slabesti…

Related posts

HOROSCOP 23 IANUARIE 2015. Previziuni astrale pentru ziua de vineri!

Bogdan

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de marti!

Delia Ion

HOROSCOP 16 IUNIE 2015. Previziuni astrale pentru ziua de marti!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult