10.3 C
România
25 septembrie 2021
HOROSCOP 2016 ZODIA CAPRICORN
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA CAPRICORN. An sentimental fructuos, in special in ultimul trimestru al lui!

HOROSCOP 2016 ZODIA CAPRICORN. DRAGOSTE SI CUPLU
Careul dintre Pluto si Saturn iti poate crea probleme in primul trimestru din 2016 si, mai tarziu, in august 2016. Poate ca ai asteptari cam greu de implinit?…

HOROSCOP 2016. Anul 2016 este oricum un an special. Tranzitul Nodului Nord prin casa cuplului Capricornului deschide un canal energetic, facilitand evolutia relatiei sau intalnirea unei persoane semnificative pentru destinul tau. In plus, ciclul retrogradarii lui Venus influenteaza casa iubirii libere si a erotismului Capricornului, cu impact masiv in septembrie si octombrie 2016, luni cu urias potential pasional.

HOROSCOP 2016. Si decembrie 2016 este o luna de mare intensitate emotionala, dar ai grija, deoarece comporta un risc marit de turbulenta!

HOROSCOP 2016 ZODIA CAPRICORN. VIATA DE FAMILIE
In 2016, Saturn in casa a IV-a a Capricornului aduce cu sine o crestere a responsabilitatilor.

Ti se cere un efort suplimentar, dublat de rabdare si seriozitate, indreptat, poate, spre ingrijirea unui parinte cu probleme, construirea/renovarea unei locuinte, administrarea/gestionarea unor terenuri sau imobile cu situatie complicata etc.

Dorinta de fixare, fondare, asezare pe baze solide a situatiei locative sau familiale este o alta posibila consecinta a tranzitului.

HOROSCOP 2016 ZODIA CAPRICORN. CARIERA SI BANII
Clocotind de energie si indrazneala, gata sa-si asume riscuri si sa exploreze noi frontiere, conjunctia Jupiter-Uranus vizeaza cariera, statutul,ai renumele Capricornului. A venit timpul sa faci ceea ce te implineste, sa te aventurezi mai sus, sa purcezi la implinirea visurilor.

Probabil ca demersul va avea ramificatii in cultura, studii, specializari sau va fi legat de calatorii ori de colaborari la distanta.

Innoieste-te! Daca nu-ti primenesti obiectivele de bunavoie, trecerea Nodului Sud al Lunii peste Soarele natal al Capricornului poate sa-ti impuna fortat schimbarea. Ulterior vei realiza ca a fost spre binele tau.

Financiar, prima parte a anului 2016 este foarte activa, putand aduce castiguri mari, dar si cheltuieli suplimentare sau incurcaturi banesti.

HOROSCOP 2016 ZODIA CAPRICORN. SANATATE
Daca tranzitul Nodului Sud are in final consecinte bune pentru cariera in 2016, nu se poate spune ca este prea bun pentru sanatate.

Exista o predispozitie la agitatie, crize neasteptate si accidentari. Ai mare grija de tine, mai ales daca te-ai nascut in iunie!

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP. Predictii astrale pentru data de 19 Martie 2014

Bogdan

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

HOROSCOP 4 FEBRUARIE 2018. Afla ce ti-au prescris zodiile pentru ziua de duminica!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult