HOROSCOP 2016 ZODIA GEMENI
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA GEMENI. Un an bun din punct de vedere financiar cat timp nu te lasi prada initiativelor riscante!

HOROSCOP 2016 ZODIA GEMENI. DRAGOSTE SI CUPLU
Martie si prima jumatate a lui aprilie 2016 stau sub semnul unei vieti relationale vesele si vioaie. Socializezi mult, intalnesti ocazii favorabile infiriparii unei idile.

HOROSCOP 2016. Partea a doua a lui aprilie 2016 si prima decada din luna mai 2016 sunt orientate tot spre dragoste si cuplu, dar aduc dileme, te predispun la neintelegeri, indoieli, frustrari sau blocaje.

HOROSCOP 2016. Recuperezi inzecit in iunie si iulie 2016, cand conjunctia Jupiter-Uranus in casa iubirii Gemenilor te plaseaza in circumstante amoroase incitante si neobisnuite.

HOROSCOP 2016. In august 2016, treci printr-un punct de maxim, care poate degenera dramatic. Riscant este si noiembrie 2016, care naste emotii si pasiuni greu de controlat.

HOROSCOP 2016 ZODIA GEMENI. VIATA DE FAMILIE
2016 este un an in care caminul, familia si chestiunile ce tin de proprietati evolueaza dinamic si, in unele privinte, spectaculos si complet neasteptat.

Fii pe faza, fiindca vor aparea ocazii care favorizeaza innoirea si schimbarea!
In lunile iunie-august 2016, evenimentele insolite si sansele subite au legatura cu copiii sau statutul de parinte.

HOROSCOP 2016 ZODIA GEMENI. CARIERA SI BANII
In spiritul ultimului trimestru din anul trecut, Marte insista si in primele cinci luni ale lui 2016 asupra studiilor, cercetarii, desavarsirii cunostintelor. Debordezi de energie intelectuala, care abia asteapta sa fie folosita in scopuri elevate (a doua facultate, masterat, doctorat, publicarea unei carti etc.).

Colaborarile la distanta, calatoriile de afaceri sau studii, contactul cu alte culturi si civilizatii te pasioneaza, te tin in priza.

Oportunitati deosebite s-ar mai putea sa ai in domeniul imobiliarelor si al exprimarii creativ-artistice. In rezumat, 2016 este incitant, innoitor si plin de surprize.

Financiar, lucrurile merg bine, dar in vara lui 2016 nu risca, fiindca poti pierde!

HOROSCOP 2016 ZODIA GEMENI. SANATATE
Ca tonus fizic general, te prezinti bine in 2016, ba chiar ai un excedent de energie.

Se poate sa te confrunti insa cu stresul si surescitarea, iar pe acest fond sa apara neplaceri ciudate si ingrijoratoare, dar temporare.

Atentie in ultimul trimestru, mai ales in septembrie 2016! Suplimentele cu magneziu si calciu iti sunt de folos.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2016. Predictii astrologice pentru ziua de luni!

Delia Ion

HOROSCOP 19 IUNIE 2016. Predictii astrologice pentru ziua de duminica!

Delia Ion

HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de vineri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult