HOROSCOP 2016 ZODIA LEU
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA LEU. Prima jumatate a anului favorabila carierei, a doua jumatate interesanta din punct de vedere sentimental

HOROSCOP 2016 ZODIA LEU. DRAGOSTE SI CUPLU
Ciclul retrogradarii lui Marte stimuleaza puternic casa cuplului Leului pana in iunie 2016. Cum Marte simbolizeaza pasiunea, dorinta si spiritul de cucerire, te poate lesne antrena intr-o legatura fierbinte, care sa te tina intr-o permanenta stare de surescitare.

HOROSCOP 2016. O initiativa comuna sau lupta cuplului pentru un tel poate fi alta manifestare. Dar nu trebuie neglijat caracterul razboinic al lui Marte, care, daca nu este prins intr-o actiune incitanta, poate provoca iritare, certuri sau rupturi. In acelasi cadru, pot aparea agresivitatea si crizele de gelozie.

HOROSCOP 2016. A doua jumatatea a lui iunie, iulie si prima decada din august 2016 sunt favorabile cuplului, intalnirii unei persoane interesante si infiriparii unei noi legaturi.

HOROSCOP 2016 ZODIA LEU. VIATA DE FAMILIE
Exceptand faptul ca pana la inceputul lui iunie 2016 turbulentele martiene se pot rasfrange si asupra armoniei domestice, evenimente deosebite nu se prea intrevad.

Poate doar o reliefare a relatiilor cu fratii si/sau cu vecinii si tendinta de a neglija oarecum familia si casa, in favoarea intereselor profesionale.

HOROSCOP 2016 ZODIA LEU. CARIERA SI BANII
Ciclul retrogradarii lui Marte pune sub reflector si relatiile de asociere sau colaborare ale Leilor.

Astfel, primele cinci luni ale anului 2016 incurajeaza aparitia unor noi contracte sau a unor actiuni de echipa. Dar este la fel de posibil sa trebuiasca sa faci fata unei concurente acerbe, rivalitatilor sau litigiilor.

Vestea buna este ca in 2016 constrangerile financiare care te-au deranjat in ultimii doi ani se dilueaza, ba, mai mult, conjunctia Jupiter-Uranus poate prilejui aparitia unor sume neasteptate sau a unor noi si inedite modalitati de castig.

Desi stresante, lunile iulie si august 2016 sunt luni interesante pentru activitatile intelectuale, informare si comunicare.

Perioada septembrie-decembrie 2016 readuce in atentie colaborarile, studiile si perfectionarile profesionale.

HOROSCOP 2016 ZODIA LEU. SANATATE
Ai vigoare, rezistenta fizica este buna si este foarte putin probabil sa te sacaie cine stie ce boli in 2016.

Atentie, insa, in prima parte a anului! Opozitia lui Marte la Soarele natal al Leului iti creste expunerea la accidentari, la raniri din viteza sau imprudenta.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 9 IUNIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de joi!

Bogdan

HOROSCOP 7 APRILIE 2014. Vezi ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de luni!

Bogdan

HOROSCOP 2016 ZODIA GEMENI. Un an bun din punct de vedere financiar cat timp nu te lasi prada initiativelor riscante!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult