13.3 C
România
27 septembrie 2022
HOROSCOP 2016 ZODIA PESTI
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA PESTI. Tonus fizic si psihic mai bun decat in 2015, combinatii neasteptate si riscuri mari!

HOROSCOP 2016 ZODIA PESTI. DRAGOSTE SI CUPLU
Pregateste-te sufleteste, fiindca te asteapta un an de pomina! Cu Jupiter si Uranus in casa cuplului Pestilor, viata relationala devine dinamica, exuberanta si plina de surprize.

HOROSCOP 2016. Oferta este bogata, receptivitatea ta sentimentala este enorma si, in plus, Pluto, aflat in casa instinctelor Pestilor, dezvolta o energie sexuala apreciabila. Oricat de mare ti-ar fi timiditatea sau reticenta, vartejul pasiunii te poate lua oricand pe sus, ducandu-te unde n-ai gandi si cu cine n-ai gandi. Hazardul este atotputernic.

HOROSCOP 2016. Pana la urma vei intra in joc, asumandu-ti toate riscurile. Un joc palpitant, cu iz de aventura, a carui regula de baza este deplina libertate de actiune.

HOROSCOP 2016. Daca te afli intr-o relatie constrangatoare, 2016 iti va aduce eliberarea.

HOROSCOP 2016 ZODIA PESTI. VIATA DE FAMILIE
Relatia matrimoniala a Pestilor fie se improspateaza prin noi experiente comune, fie devine critica daca nu exista respect pentru libertatea si aspiratiile celuilalt.

Copiii (eventual statutul de parinte) constituie un subiect sensibil, ce poate deveni foarte dificil in vara 2016.

HOROSCOP 2016 ZODIA PESTI. CARIERA SI BANII
In 2016 fara represivul Saturn in Pesti, te misti mai usor, iar avantul insuflat de conjunctia Jupiter-Uranus din semnul opus te indeamna sa gandesti la o scara mai ampla.

Ai oportunitatea de a cunoaste oameni deosebiti, care iti deschid alte perspective. Poti intra in combinatii neasteptate, poti initia contracte si asocieri interesante, inedite si promitatoare. Sansele de izbanda sunt mari, cu conditia sa nu pierzi simtul masurii.

In aprilie 2016, Saturn se intoarce in Pesti, putand sa te mai franeze putin pana in iulie 2016.

Finantele Pestilor evolueaza sub cod portocaliu intre aprilie si septembrie 2016 si sub cod rosu in august 2016. Poti castiga mult, dar riscurile sunt proportionale, asa ca mergi pe strategii sigure, fara speculatii si experimente!

HOROSCOP 2016 ZODIA PESTI. SANATATE
Tonusul fizic si psihic este mai bun decat anul trecut, cu exceptia perioadei in care Saturn revine in Pesti (7 aprilie-21 iulie 2016).

Te lupti, insa, cu o doza semnificativa de stres si ai o tendinta catre exces si imprudenta care se poate lasa cu consecinte suparatoare.

Related posts

HOROSCOP 9 MARTIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de miercuri!

Lucy Ionesco

HOROSCOP ASTRAL PENTRU MARTI 31 MARTIE 2015. Afla daca vei avea parte de o zi favorabila!

Delia Ion

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult