8.7 C
România
15 octombrie 2021
HOROSCOP 2016 ZODIA RAC
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA RAC. Sunt lunile in care vei putea culege roadele muncii din ultimii ani

HOROSCOP 2016 ZODIA RAC. DRAGOSTE SI CUPLU
Faptul ca Pluto se gaseste in Rac este suficient pentru a intelege cat de adanci sunt emotiile tale, cat de intense iti sunt pasiunile si cat de mare este nevoia de a avea alaturi pe cineva pe masura ta, cu care sa realizezi o uniune nu doar fizica, ci si intelectuala si spirituala. Dar cum, de regula, asteptarile foarte inalte sunt greu de satisfacut, n-ar fi rau sa te rezumi la o viziune mai realista si mai flexibila asupra cuplului.

HOROSCOP 2016. Eclipsa de soare din iulie 2016 promite sa aduca solutii si clarificari, eventual un epilog corect intr-o problema care vizeaza cuplul sau, poate, o realizare personala pentru perechea ta.

HOROSCOP 2016 ZODIA RAC. VIATA DE FAMILIE
In vara 2016 este posibil sa apara o innoire sau o schimbare in caminul sau familia Racilor.

HOROSCOP 2016. Fratii sau vecinii au un impact mai accentuat asupra vietii tale in restul anului.

HOROSCOP 2016. Unul dintre parinti ar putea trece printr-o perioada mai grea.

HOROSCOP 2016 ZODIA RAC. CARIERA SI BANII
Cu Saturn in casa carierei Racului, ambitiile sunt mari in 2016. Dar ca sa obtii o situatie durabila, ai nevoie de profesionalism si tenacitate.

Daca te-ai straduit in ultimii ani, acum poti culege roadele si sunt sanse sa ajungi in varf. Responsabilitatile cresc, anul 2016 va fi dificil si impovarator, dar productiv, atata timp cat muncesti din greu si cu rabdare.

Daca in ultimii ani nu ti-ai prea dat silinta sau ti-ai creat antipatii puternice, exista riscul unor neplaceri destul de serioase.

Financiar, te agiti mult in prima parte a anului 2016, cand exista un interes acut pentru afaceri si investitii, dar si un mare risc de incurcaturi banesti, pierderi sau cheltuieli nedorite.

HOROSCOP 2016 ZODIA RAC. SANATATE
Atata timp cat traiesti conform nevoilor tale autentice, fara a incerca sa fortezi lucrurile pentru a face impresie, si atata timp cat iti privesti obligatiile ca pe ceva natural, nu vor fi probleme in 2016.

Fiindca latura emotionala este cea care tine in frau echilibrul organismului, ar fi grozav sa inveti sa te relaxezi.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

HOROSCOP 18 IANUARIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

HOROSCOP 25 AUGUST 2016. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de joi!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult