21.1 C
România
26 septembrie 2022
ZODIA 2016 ZODIA SAGETATOR
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA SAGETATOR. Munca multa, sarcini dificile, castiguri si pierderi financiare neasteptate!

HOROSCOP 2016 ZODIA SAGETATOR. DRAGOSTE SI CUPLU
Anul 2016 apare cu promisiunea unei vieti relationale dinamice, bogate in noutati si surprize.
Este timpul sa incerci ceva nou, sa adopti o viziune mai proaspata sau mai moderna in cuplu, sa inveti sa respecti independenta celuilalt sau sa lupti pentru cota de libertate care ti se cuvine.

HOROSCOP 2016. Apar provocari ce nu pot fi depasite decat cu flexibilitate si largime de vederi. Daca este rigida, imbacsita si afectata de probleme vechi, relatia se poate rupe.

HOROSCOP 2016. Relatii noi si grozav de incitante pot sa apara pe nepusa masa, dar tot ce se leaga in astfel de circumstante are sanse mici sa dureze.

HOROSCOP 2016 ZODIA SAGETATOR. VIATA DE FAMILIE
Problemele legate de camin sau proprietati reapar in atentie in aprilie-iulie 2016, mai ales in iunie-iulie, cand capata o forma acuta si stresanta.

Revenirea lui Saturn in casa a IV-a a Sagetatorilor ar putea semnifica existenta unui efort de structurare/restructurare sau de finalizarea unor demersuri mai vechi.

Relatiile cu parintii si sanatatea lor necesita atentie.

HOROSCOP 2016 ZODIA SAGETATOR. CARIERA SI BANII
Zona cariera/proiecte este strabatuta in 2016 de un val de energie, initiativa, curaj si nevoie de expansiune. Fii gata de actiune, pastreaza-ti deschise optiunile si asigura-ti variante de rezerva!

Este de asteptat ca evenimentele sa te ia prin surprindere in repetate randuri, iar planul initial sa devina brusc inoperant. In astfel de situatii, te ajuta ingeniozitatea si puterea de adaptare, dar nu te baza pe improvizatii si tine la indemana un plan B sau un set de trucuri utile!

In a doua parte a anului 2016, ciclul retrogradarii lui Venus bate moneda pe creativitate, promovare, colaborari si relatii sociale utile in cariera.

Financiar, poti avea beneficii importante, dar lucrurile avanseaza greu in primul trimestru si devin riscante in iunie-august 2016.

Sanatatea Sagetatorilor poate ridica probleme in primele doua luni si jumatate din 2016, sub retrogradarea lui Marte, stapanul casei sanatatii Sagetatorilor.

La fel si in toamna 2016, sub alt tranzit complex al lui Marte, care este insotit de Venus retrograda.

Related posts

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de joi!

Delia Ion

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de sambata!

Delia Ion

HOROSCOP 2 MAI 2014. Previziuni astrale pentru ziua de vineri!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult