14.2 C
România
20 octombrie 2021
HOROSCOP 2016 ZODIA SCORPION
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA SCORPION. Munca multa, sarcini dificile, castiguri si pierderi financiare neasteptate!

HOROSCOP 2016 ZODIA SCORPION. DRAGOSTE SI CUPLU
Pana pe 7 iunie 2016, ciclul retrogradarii lui Marte, stapanul casei cuplului Scorpionului, vorbeste despre situatii neobisnuite, incercari si responsabilizari, radacini si stabilitate, despre integrarea relatiei in familia largita si eforturile comune privind locuinta sau proprietatile, despre orgolii, intimitate, traume trecute sau reintalniri.

HOROSCOP 2016. In iunie si iulie 2016 poti sa evadezi, sa te lasi in voia simturilor, sa gusti deliciile aventurii.

HOROSCOP 2016. Pe 8 septembrie 2016, Venus paseste in casa cuplului Scorpionului, unde isi va derula o buna parte din ciclul retrogradarii, pana pe 7 ianuarie 2017. Marte i se alatura curand, asigurandu-ti un septembrie-octombrie 2016 de pasiuni explozive, dar nu lipsite de riscuri.

HOROSCOP 2016. Noiembrie 2016 este o luna de tranzitie, iar decembrie 2016 aduce Scorpionului concluzii si clarificari.

HOROSCOP 2016 ZODIA TAUR. VIATA DE FAMILIE
In prima jumatate a anului 2016, casa si familia sunt campul de desfasurare a unor initiative sau actiuni energice, daca nu chiar stresante.

Cu Marte in casa a IV-a a Scorpionului, linistea in camin devine un lux. Turbulentele pot fi generate de investitii, constructii sau reparatii, dar nu sunt excluse disensiunile familiale sau necazurile legate de parinti.

HOROSCOP 2016 ZODIA TAUR. CARIERA SI BANII
Anul 2016 vine cu munca multa, sarcini dificile si relatii de lucru mai reci. Cerintele exigente ale lui Saturn iti pun la incercare profesionalismul, disciplina si tenacitatea.

Daca o iei metodic si fara a astepta rasplata imediata, satisfactiile ulterioare vor fi pe masura efortului. Dar, pana una-alta, universul biroului devine prea stramt pentru tine.

Din fericire, conjunctia Jupiter-Uranus iti ofera ocazia (si curajul!) de a-ti extinde cercul de cunostinte, de a explora noi forme de cooperare si actiune colectiva, de a croi planuri indraznete alaturi de altii, te ajuta sa gasesti adepti si sustinatori.

Financiar, sunt posibile unele surprize, constand in castiguri sau pierderi neasteptate.

HOROSCOP 2016 ZODIA TAUR. SANATATE
In 2016, sanatatea si igiena de viata incep sa fie o problema de interes pe termen lung.

Asculta-ti organismul, supravegheaza-ti dieta, fa-ti un program de exercitii, odihneste-te suficient si ia suplimente care stimuleaza imunitatea!

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de marti!

Delia Ion

HOROSCOP 16 APRILIE 2016. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de sambata!

Delia Ion

HOROSCOP 7 OCTOMBRIE 2017. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de sambata!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult