HOROSCOP ZODIA TAUR 2016
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA TAUR. Capcane si pericole ascunse, dorinta de ascensiune si intiative cu final neasteptat

HOROSCOP 2016 ZODIA TAUR. DRAGOSTE SI CUPLU
Cu conjunctia Jupiter-Uranus in casa flirtului si a erotismului Taurului, este aproape imposibil sa nu apara la orizont o noua dragoste in 2016. Si va fi o mare surpriza pentru tine, fiindca momentul declicului te ia prin surprindere si nu te astepti nici la omul, nici la genul de relatie care iti aprinde emotiile si dorintele. Ceea ce vei trai va fi unic: o experienta intensa si inedita, cu totul altfel decat ce ai trait pana acum.

HOROSCOP 2016. Faptul ca ciclul retrogradarii lui Venus prinde si zodia Taurului, aduce o data in plus iubirea si cuplul in prim-plan, mai ales in septembrie-octombrie 2016 (luni extrem de pasionale, in care situatia poate scapa de sub control) si decembrie 2016.

HOROSCOP 2016. Daca ai deja o legatura multumitoare, 2016 iti ofera ocazia sa descoperi noi fatete ale sexualitatii, sa experimentezi alte tehnici si senzatii.

HOROSCOP 2016 ZODIA TAUR. VIATA DE FAMILIE
In 2016 se pot intampla lucruri neasteptate legate de copii: o sarcina surprinzatoare, un succes sau o sansa a odraslei, care te uimeste.

Preocuparea Taurilor pentru locuinta scade.

Sunt posibile unele necazuri legate de parinti.

HOROSCOP 2016 ZODIA TAUR. CARIERA SI BANII
Dorinta de ascensiune, initiativa, nevoia de a demonstra de ce esti in stare – asta iti insufla Marte, aflat in casa carierei Taurului in primele cinci luni ale anului 2016.

Lupti pentru ceva, concurezi cu cineva, provoci sau raspunzi unor provocari. Exista si un risc de conflict cu sefii/autoritatile sau de lezare a renumelui. Atentie!

Peste vara (iunie-august 2016), conjunctia Jupiter-Uranus decide brusc ca trebuie sa faci o innoire, transformare, inovatie, ceea ce iti cam da peste cap planurile.

In august 2016 s-ar putea sa te confrunti cu capcane si pericole ascunse.

Evolutia financiara este inegala si imprevizibila in 2016, dar un castig nesperat poate aparea oricand.

HOROSCOP 2016 ZODIA TAUR. SANATATE
Sanatatea Taurilor este un subiect sensibil in 2016, care nu trebuie neglijat. Riscuri marite peste vara, dar si capacitatea de a gasi solutii interesante, originale.

Cresc mult sansele de a a-ti primeni stilul de viata, de a scapa de obiceiurile daunatoare, de dependente si de unele obsesii.

Related posts

HOROSCOP 26 NOIEMBRIE 2015. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de joi!

Delia Ion

HOROSCOP 28 IANUARIE 2018. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de duminica!

Delia Ion

HOROSCOPUL ZILEI. 28 FEBRUARIE 2014 – Vezi ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de vineri!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult