6.5 C
România
16 octombrie 2021
HOROSCOP ZODIA VARSATOR 2016
Horoscop

HOROSCOP 2016 ZODIA VARSATOR. An fructuos din punct de vedere sentimental, in special in ultimul trimestru al lui!

HOROSCOP 2016 ZODIA VARSATOR. DRAGOSTE SI CUPLU
Ciclul retrogradarii lui Marte, inceput toamna trecuta, continua sa-ti starneasca adrenalina pana la inceputul lui iunie 2016. Energia sexuala tumultoasa, emotiile vii si stilul competitiv te predispun catre cucerire, aventura si iubiri arzatoare… ori chiar fulgeratoare!

HOROSCOP 2016. Ai dorinte acute, care se cer implinite imediat, fara a tine cont de riscuri. Marte te poate purta pe aripa celei mai fierbinti pasiuni, dar te poate baga si in mari incurcaturi. In lipsa unui obiect de adoratie care sa-ti polarizeze atentia, tinzi sa te comporti agresiv si certaret, ceea ce-ti poate afecta o relatie buna, dar care nu mai este atat de incitanta.

HOROSCOP 2016. Restul anului 2016 va fi mai putin intens si agitat, dar pastreaza interesul pentru noutate si experiment.

HOROSCOP 2016 ZODIA VARSATOR. VIATA DE FAMILIE
Problemele domestice, proprietatile si clanul se afla printre primele prioritati ale anului 2016. Uneori, este nevoie de actiuni in forta si de o mana ferma, ca in prima parte a anului, alteori, ar fi de preferat o abordare mai calda, estetica sau diplomata, cum este cazul in decembrie 2016.

Septembrie si octombrie 2016 se disting prin dinamism si implicarea emotionala.

HOROSCOP 2016 ZODIA VARSATOR. CARIERA SI BANII
In prima parte a lui 2016, Marte iti stimuleaza initiativa, vointa si eficienta.

In ianuarie si februarie 2016 nu-ti coordonezi, totusi, prea bine actiunile.

In schimb, te desfasori magistral intre 10 martie si 7 iunie 2016, interval optim pentru noi inceputuri si actiuni care cer energie si combativitate.

Nu ar fi de mirare sa-ti creasca interesul pentru afaceri sau finante in februarie-mai si septembrie-decembrie 2016. Conjunctia Jupiter-Uranus te indemna la investitii, iti aduce castiguri neasteptate sau te pune in legatura cu bancile, fiscul, asigurarile si alte institutii financiare. Atentie, insa: pierderile bruste nu sunt excluse!

In vara lui 2016, stresul profesional al Leilor este mare, lunile iulie si august 2016 fiind critice mai ales pentru tranzactii, comunicare, calatorii, acte, examene si preocupari intelectuale.

HOROSCOP 2016 ZODIA VARSATOR. SANATATE
Aflat in casa sanatatii Varsatorului in 2016, Pluto poate ataca subversiv oricand, dar mai ales cand este sacait de aspecte distonante, cum este cazul in ianuarie, februarie, iulie, august si decembrie.

In plus, exista o predispozitie la raniri prin imprudenta si accidente de transport. Atentie!

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2015. Previziuni astrale pentru ziua de luni!

Bogdan

HOROSCOP 2016 ZODIA RAC. Sunt lunile in care vei putea culege roadele muncii din ultimii ani

Delia Ion

HOROSCOP 19 IULIE 2017. Previziuni astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult