5.3 C
România
24 octombrie 2021
HOROSCOP 3 OCTOMBRIE
Horoscop

HOROSCOP 3 MARTIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de joi!

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Nu incerca sa intorci lumea pe dos de dimineata, oameni ar trebui sa isi exprime ei insusi dorinta de a realiza cat mai multe lucruri. In a doua jumatate a zilei proiectele tale financiare dau rezultate, ceea iti va aduce zambetul pe buze din nou.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Fa lucruri care nu necesita un efort asa de mare dimineata si pastreza-ti energia pentru restul zilei. Vei avea energia necesara sa iti organizezi toate documentele si echipamentele, dar lipsa de entuziasm va fi mai mult decat evidenta.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Vei fi capabil sa te descurci cu sarcinile pe care le ai si sa analizezi fiecare detaliu pana la ora pranzului. Asta nu ar trebui sa te surprinda din moment ce ai investit multe ore de munca in aceste proiecte care exprima cu adevarat pasiunea ta pentru ele.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
In timpul zilei energia ta va incepe sa scada precum si cea a colegilor tai de lucru. Poate isi reveni atat incat sa iti poti termina sarcinile curente, dar nu vei fi capabil sa exprimi acelasi entuziasm ca inainte.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Nu vei mai fii capabil sa porti conversatii placute cu interlocutori carismatici si nici sa te bucuri de colaborari cu alte persoane. Dimineata probabil inca vei auzi ecouri ale discutiilor de ieri. In a doua jumatate a zilei te vei focusa mai mult pe treburi casnice.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Subiecte precum resurse financiare, resurse personale si valori ale vietii iti vor rasuna in cap toata ziua. Singurul lucru care se va schimba va fi atitudinea ta, care va fi influentata de anumite configuratii astronomice.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Azi vei avea timp sa iti rezolvi toate sarcinile, sa te bucuri de realizarile tale si sa iti consolidezi toate contactele. Ar fi benefic pentru tine daca ai acorda mai multa atentie problemelor casnice si organismului tau.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Toate sarcinile tale ce implica entuziasm, hotarare si inovatie vor fi mult mai productive in prima jumatate a zilei. Vei fi capabil sa te focusezi pe problemele tale personale, in special cele casnice, conditia ta fizica si relatiile familiale in a doua jumatate a zilei.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
In prima jumatate a zilei vei fi definit de mobilitate, antreprenoriat, deschidere catre noutate si curiozitate in ceea ce priveste anumite activitati. Totusi ai pierdut momentul propice de a actiona pentru tale companii.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Incearca sa iti folosesti la maxim entuziasmul in prima jumatate a zilei. Asta te va ajuta sa finalizezi anumite proiecte, sa vezi si sa te bucuri de ce ai realizat. Restul zilei depinde de tine!

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Starea ta emotionala grozava te face sa crezi ca va fi o dimineata minunata. Totusi, sansele de a reusi ce ti-ai propus azi sunt mici. Nu te ingrijora, nu este vina ta. Desi cu greu vei accepta, astrele iti sugereaza sa te concentrezi pe sarcinile curente.

HOROSCOP 3 MARTIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Vei fi tentat de dorinta de a risca sa iti promevezi ideile si dorintele toata dimineata. Cu toate acestea, pe parcursul zilei vei uita de toate acestea si pana seara vei incepe sa te concentrezi pe lucruri mult mai practice.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 7 MARTIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

HOROSCOP 10 APRILIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de duminica!

Delia Ion

HOROSCOP 27 AUGUST 2015. Previziui astrale pentru ziua de joi!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult