HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2015
Horoscop

HOROSCOP 30 IUNIE 2016. Previziuni astrologice pentru ziua de joi!

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Startul zilei este potrivit pentru interactiunea sociala cu cei care iti impartasesc filozofia ta de viata, pentru divertisment sau munca creativa si pentru participarea la un eveniment informal. Toate surprizele neasteptate va fi de natura pozitiva. Daca te-ai nascut in mijlocul lunii aprilie, toata dimineta vei fi sub vraja farmecului unui partener.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
La inceputul zilei ai putea fi tentat sa arunci o privire catre viitor. Stelele nu-ti interzic acest lucru, dar iti sugereaza sa eviti sa-ti face planuri detaliate. In primele ore ale diminetii vei fi apt de a fi ghidat nu atat de mult de bunul de simtul realitatii, cat de imaginatia ta.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Inceputul zilei va fi de succes, placut si calm, in special pentru cei care s-au nascut in mijlocul lunii Decembrie. Este posibil sa ai o perceptie romantica si chiar idealista despre anumite obiceiuri ciudate, tari indepartate si evenimente mondiale. Acesta este un moment bun pentru a-ti pune in practica talentele artistice si diplomatice.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Dimineața vei fi coplesit de o multitudine de sentimente. Oricare ar fi aceste sentimente, nu le acorda multa atentie. Dupa-amiaza vei incepe in cele din urma sa faci ochi si pana la caderea noptii vei avea o mai mare claritate a scopurilor și planurilor tale.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Nu incerca sa intri in discutii amoroase cu oamenii la inceputul zilei. Sunt sanse ca sentimentele adevarate ale partenerului tau sa ramana un mister pentru tine. In loc sa incerci sa rezolvi toate misterele, Incearca sa te bucuri pur si simplu sa comunici cu oamenii.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Dimineata va fi momentul in care sa lucrezi intr-un regim liber si individual. Te-ai putea bucura de munca ta, daca faci fotografie, video, muzica, arta scenica, asistenta sociala, opere de caritate sau politica. In a doua jumatate a zilei tii cont de nevoile partenerilor si de multe ori te intorci la ei pentru sfaturi cu privire la probleme minore, dar vitale.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
In prima jumatate a zilei nu vei avea starea de spirit necesara pentru activitati energetice. Creativitatea sau inspiratia din dragoste va fi cel mai puternic impuls pentru a actiona. Proiectele noi ar trebui sa fie mai bine abordate in a doua jumatate a zilei.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
La inceputul zilei iti doresti sa ai parte de unele momente de singuratate in apartamentul tau pentru a putea visa, relaxa sau dormi. Nu are nici un sens sa te lupti cu treburile casnice acum. Sunt sanse sa-ti para plictisitoare sau pur si simplu imposibil de realizat pentru tine.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Orele diminetii sunt favorabile pentru plimbari, socializare, relaxare si finalizarea sarcinilor curente. Va fi dificil pentru tine sa te concentrezi pe probleme de afaceri. Orice activitate, care iti stimuleaza imaginația si nu are nevoie de un program rigid pentru finalizare va fi de mai mare succes.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Nu incepe nici un proiect financiar dimineata si, daca este posibil, sa-ti amani toate angajamentele de natura practica. Perceptia adevaratei stari de spirit de astazi va fi oarecum vaga si nesigura, care, avand in vedere anumite conditii, poate avea ca rezultat pierderi semnificative.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Nevoile proprii vor ramane focusul tau in prima jumatate a zilei. Daca te-ai nascut in luna August, te simti oarecum absent si visator. Ai putea chiar pierde perceptia obiectiva a situatiei actuale si a actiunilor ale partenerilor.

HOROSCOP 30 IUNIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Dimineata ai putea beneficia de mai mult somn. In caz contrar, pana dupa-amiaza ai putea arata ca un somnabul sau sa te simti lenes si visator. Pana seara, cu toate acestea, iti vei reveni la starea ta normala mai mult ca sigur.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2016. Predictii astrologice pentru ziua de marti!

Delia Ion

HOROSCOP 6 IULIE 2016. Previziuni astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2017. Predictii astrologice pentru ziua de joi!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult