Hoteluri de pe litoral, inchise de Ministerul Turismului din cauza conditiilor deficitare

Delia Ion
By Delia Ion iulie 11, 2017 15:39

Hoteluri de pe litoral, inchise de Ministerul Turismului din cauza conditiilor deficitare

Mai multe hoteluri de pe litoral au fost inchise de Ministerul Turismului din cauza conditiilor deficitare pe care le ofereau turistilor. Reprezentantii Ministerul Turismului au retras certificatul de clasare in cazul a zece hoteluri din judetul Constanta si din Baile Herculane. De asemenea, au fost aplicate amenzi.

Decizia a venit dupa ce un control efectuat in perioada 05-10 iulie 2017, care a scos la iveala ca unitatile de cazare erau intr-o stare deplorabila.

“La controalele efectuate s-au constatat numeroase deficiente printre care: fatada deteriorata, mobilier uzat fizic si moral, instalatii si obiecte sanitare din baile aferente spatiilor de cazare uzate si patate, mocheta holurilor de acces catre spatiile de cazare si cea din spatiile de cazare uzata si deteriorata, saltele uzate, deteriorate si patate, tamplaria, feroneria ferestrelor si usile spatiilor de cazare, uzate.

Deficientele mentionate au fost consemnate si in procesele verbale intocmite in anii anteriori, masurile dispuse initial in acestea nefiind respectate”, se precizeaza in comunicatul transmis de Ministerul Tursimului.

In urma verificarilor Directiei Control din cadrul Ministerului Turismului au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare de 50.000 lei si cu retragerea certificatului de clasificare urmatoarele unitati de cazare: National si Unirea din Mamaia, Banat din Olimp, Clabucet, Romanta, Balea, Terra, Caraiman, Craiova si Slatina din Neptun si Cerna (Baile Herculane).

Potrivit unei Hotarari de Guvern, este interzisa functionarea structurilor de primire turistice fara certificate de clasificare”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.