Huawei a lansat un telefon mai performant decat iPhone X si Samsung Galaxy S9

Delia Ion
By Delia Ion martie 29, 2018 15:01

Huawei a lansat un telefon mai performant decat iPhone X si Samsung Galaxy S9

Producatorul chinez de telefonie mobila Huawei castiga tot mai mult teren in cursa pentru suprematia pe piata de profil. Chiar daca, in acest moment, Huawei este pe locul trei mondial, dupa Apple si Samsung, zilele acestea a reusit o mare lovitura prin lansarea modelelor Huawei P20 si P20 Pro, considerate de specialisti superioare din toate punctele de vedere modelului vedeta de la Apple, iPhone X.

Huawei P20 are un ecran de 5,8 inci in timp ce Huawey P20 Pro are un ecran de 6,1 inci. Ambele modele exceleaza la capitolul camere foto insa P20 Pro inoveaza printr-un sistem de triplu-camera Leica, cu cel mai mare numar cumulat de pixeli integrat vreodata intr-un smartphone.

Ansamblul sistemului de camere foto este alcatuit dintr-un senzor RGB de 40MP, un senzor monocrom de 20 MP si un senzor de 8MP, cu lentile telephoto. De asemenea, sistemul triplu-camera integreaza un senzor de temperatura a culorii menit sa asigure o reproducere a culorilor intr-un mod cat mai real.

Cu aperturi de f/1.8, f/1.6 respectiv f/2.4, pentru surprinderea fidela a detaliilor cu o claritate perfecta, Huawei P20 Pro integreaza o noua lentila Leica VARIO-SUMMILUX (VARIO-SUMMILUX-H 1:1.6-2.4/27-80ASPH), cu un zoom optic 3x, utila in surprinderea fotografiilor pe o raza mare de acţiune de pâna la 5x Zoom Hibrid, precum si un senzor de imagine foarte sensibil, util in cazul fotografiilor realizate in condiţii de iluminare scazuta, cu ISO de pana la 102400.

Cu ajutorul procesorului Kirin 970, noua serie P20 identifica automat mai bine de 500 scenarii din 19 categorii diferite si alege opţiunile potrivite pentru a livra fotografii uimitoare, chiar si in cazul fotografilor aflati la inceput de drum. Insa, functia cu totul noua si, in acelasi timp, spectaculoasa, o reprezinta focusul predictiv 4D integrat in camerele foto ale noilor modele Huawei.

Prin alegerea acestui mod, camera anticipeaza obiectele in miscare si le focalizeaza cu o eficienţa extraordinara, pentru a capta cat mai multe detalii ale acestora. in plus, noile modele se mandresc cu alta functie bazata pe Inteligenta Artificiala si anume funcţia AI-Assisted Composition, care trimite posesorilor sugestii inteligente când vine vorba despre fotografii de grup si peisaje.

La fel ca in cazul seriei Mate, seria P20 dispune de tehnologia de incarcare rapida securizata, certificata de compania TUV si baterii puternice si performante, de 4000 mAh, in cazul modelului P20 Pro, si de 3400 mAh (Standard), in cazul modelului P20, ambele modele dispunând si un sistem de management al bateriei bazat pe Inteligenta Artificiala.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.