Viata bate filmul

I Wanna See The Moon la ROMANII AU TALENT, 29 mai 2015: Promitem surprize mari in finala ROMANII AU TALENT

Formatia I wanna see the Moon au facut un spectacol inedit si incendiar la ROMANII AU TALENT, semifinala 4 din 29 mai 2015. Formatia „I wanna see the moon” s-a infintat pe data de 14.03.2013 la initiativa lui Cristian Munteanu, actualul vocalist, si a inca doi membri ai grupului. Au trecut de preselectiile ROMANII AU TALENT si acum vor sa castige semifinala ROMANII AU TALENT si sa ajunga in marea finala.

„Totul a pornit la intamplare, cand am aflat de preselectiile „Romanii au talent” de la Brasov. Atunci ne-am hotarat sa participam si noi. Emotiile pe care le-am trait aici, nu le-am mai avut niciodata. Promitem sa va oferim in seara aceasta un spectacol inedit. Daca o sa va placa momentul nostru si veti dori sa ne vedeti si in finala, promitem surprize si mai mari. Votati I wanna see the moon„, spun membrii trupei.

Laura Vranceanu: Nu vreau sa castig ROMANII AU TALENT. Laura a emotionat pana la lacrimi!

I wanna see the moon – Romanii au talent, sezonul 5 – Semifinala 4

Formatia „I wanna see the moon” s-a infintat pe data de 14.03.2013 la initiativa lui Cristian Munteanu, actualul vocalist, si a inca doi membri ai grupului. La inceput, formatia era alcatuita din cinci membri – doi chitaristi, doi vocalisti si un tobosar.

Unul din chitaristii I wanna see the Moon a renuntat la trupa, motiv pentru care tobosarul a trecut la chitara. Din cauza acestor schimbari, formatia „I wanna see the moon” era in cautarea unui nou tobosar. La sugestia vocalistului (Cristian Munteanu), actualul tobosar al trupei (Coman Alexandru) a avut sansa sa participe la cateva repetitii pentru a fi observat si de restul membrilor trupei daca este capabil sa cante acest stil muzical.

Vezi si: CINE SUNT CASTIGATORII ROMANII AU TALENT, semifinala 4 din 29 MAI 2015

Timp de doua luni lucrurile au decurs bine. Repetitiile erau in fiecare saptamana si am ajuns la performanta de a avea o compozitie propie. Trupa I wanna see the Moon era pregatita sa intre intr-un studio de inregistrari, dar din cauza unor certuri intre membrii trupei, formatia s-a desfintat.

Anul urmator, trupa a luat viata din nou, dar de data asta sub un alt format. Tobosarul (Coman Alexandru) si vocalistul (Cristian Munteanu) au pastrat legatura si erau in cautare de chitarist si de basist. Tobosarul, avand doi prieteni care cantau la chitara si respectiv chitara bass i-a chemat la o repetitie sa vada cum decurg lucrurile. Cei doi membri (Cosereanu Alexandru-Chitara) si Robert Nicolas Pita (Chitara Bass) au fost acceptati in trupa, astfel formandu-se trupa „I wanna see the moon”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU emisiunea din 1 OCTOMBRIE 2015. Robert si Cassandra, in pragul despartirii! VIDEO!

Delia Ion

SANDRA ROMAIN, de la vedeta de filme destinate adultilor, la viata de fermier

Delia Ion

EVENIMENTE MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 OCTOMBRIE 2015. Tudor, tot mai aproape de a forma un cuplu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult