Icoana cu parintele Arsenie Boca plange din nou
Știri locale

Icoana cu parintele Arsenie Boca plange din nou, oamenii vin in numar tot mai mare sa se inchine

Icoana cu parintele Arsenie Boca din satul Puscasi din judetul Vaslui a inceput sa planga din nou. Oamenii au prins de veste si vin in numar tot mai mare sa se roage la icoana care plange, convinsi ca ii va ajuta sa-si rezolve problemele. Icoana lui Arsenie Boca a lacrimat timp de zece zile, apoi s-au oprit. Acum, lacrimile parintelui au inceput din nou sa curga, iar vestea s-a intins repede.

Sut de credinciosi vin si se roaga la icoana care plange, manati de credinta, necazuri, dar si curiozitate. Toti vor sa vada minunea cu ochii lor, iar faptul ca trebuie sa stea mai mult la rand nu ii sperie. După primele lacrimi, pe suprafaţa icoanei au rămas urme vizibile pe obrajii lui Arsenie Boca.

Pe de alta parte, minunile înfăptuite de Arsenie Boca au strâns zeci de mii de pelerini la mormântul părintelui Sfânt. Pe zi ce trece, credincioşii se adună din ce în ce mai mulţi pentru a se ruga la părintele Arsenie.

Vezi si: Biserica verifica icoana care plange cu parintele Arsenie Boca

Tabloul care îl înfăţişează pe călugărul Arsenie Boca a ajuns în troiţa din Puşcaşi în ziua de Sfântul Gheorghe, în 23 aprilie, după ce fusese cumpărat de către un localnic, cu ceva timp în urmă, de la Mănăstirea Lainici, judeţul Gorj. Arsenie Boca s-a născut în 1910, iar pentru convingerile sale a fost arestat, torturat de fosta Securitate şi apoi alungat de la mănăstire în timpul regimului comunist. Părintele Arsenie Boca a murit în 28 noiembrie 1989 şi nu a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Română.

Anual sute de mii de oameni vin să se roage pentru sănătate la mânăstirea lui Arsenie Boca.

HotWeek.ro iti recomanda si: Cele mai intelepte sfaturi ale parintelui Arsenie Boca despre viata si moarte

Articole asemănătoare

Cornel Vasile, seful Garzii de Mediu din Ialomita, pus sub control judiciar

Lucy Ionesco

Mircea Onofriciuc, director adjunct al ACET Suceava, a murit intr-un accident produs la Bunesti

Lucy Ionesco

Horia Simu, cunoscut si ca „baronul cuprului”, retinut de DNA pentru fapte de coruptie

Lucy Ionesco