-6.1 C
România
25 ianuarie 2022
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi semnata si de parlamentari ai PSD, sustine un deputat PNL
Politica

Ilie Bolojan va fi secretar general al PNL

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat, luni, ca Ilie Bolojan va ocupa functia de secretar general al PNL, asta dupa ce va fi validat la Consiliul National de Coordonare al PNL care se va desfasura vineri, 11 decembrie. In aceeasi sedinta, Catalin Predoiu va fi ales presedinte al PNL Bucuresti.

Totodata, Alina Gorghiu a anuntat schimbarea la fata a PNL printr-o serie de masuri care vor fi luate in sedinta de la sfarsitul saptamanii.

Declaratii Alina Gorghiu:

S-au luat cateva decizii importante pentru viitorul PNL si in privinta organizarii consiliului care va avea loc pe 11 decembrie. Cele mai importante decizii luate vi le prezentam pe scurt, ele se vor concretiza prin dezbateri si vot in consiliul national de coordonare. Comisia PNL face o propunere. Nu ne strangem vineri pentru a vota.

Criteriile de integritate vor fi un punct de dezbatere al doilea punct important va fi accelerarea a unificarii structurilor, unific organizatiilor, organizarea functiilor din PNL.

S-a discutat unificarea secretariatului general. Hotararea initiala se referea la candidatii de municipiu care vor ocupa functia de presedinte unic in organizatie. La acea hotarare in urma discutiilor am decis sa facem un pas inainte respectiv ca secretar general sa devina o functie unica. Functia va fi ocupata de Ilie Bolojan. Este o propunere.

Nimeni nici domnul Petrache, domnul Atanasiu, doamna Boagiu nu au fost sanctionati prin aceasta decizie. E o decizie luata prin consens cu acesti oameni, o decizie care arata ca fiecare dintre noi am inteles ca alta cale decat aceea de a merge inainte nu avem. Va fi un nou start pentru PNL.

Stiri pe aceeasi tema

MIREL PALADA, inlocuit cu CORNELIU CALOTA in functia de purtator de cuvant al Guvernului

Cristiana Petrariu Bota

Alexandru Mihai Ghigiu il inlocuieste pe Victor Ponta in functia de secretar general al Guvernului

Ioana Badulescu

PNL nu a propus niciun premier la consultarile cu Iohannis: Propui un premier atunci cand ai in spate votul unei majoritati

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult