-6.5 C
România
2 decembrie 2020
Economie

Impozit pe pariurile online, prevede noul Cod Fiscal

Impozit pe pariurile online, potrivit noului Cod Fiscal. Astfel, pariorii vor fi nevoiti sa plateasca un impozit de 1% din retragerile efectuate in ultimul an calendaristic, potrivit prevederilor din noul Cod Fiscal. Pentru retrageragerile din 2016, data limita pentru plata impozitului este 25 mai 2017.

Asadar, un jucator de pariuri online care a avut retrageri de 10.000 de euro in 2016 va trebui sa plateasca 100 de euro pana la data stabilita. In caz contrar, cei care pariaza sau joaca online diferite jocuri de noroc pot fi amendati.

Noile reglementari arata ca reprezentantii agentiilor de pariuri sunt obligati sa puna la dispozitia fiscului informatiile referitoare la retragerile facute de jucatori. Totodata, Noul Cod Fiscal mai prevede ca jucatorii de la agentiile care nu sunt online pot colecta castigurile doar daca au asupra lor buletinul. Pana la 1 ianuarie 2016, castigurile puteau fi incasate prin completarea datelor personale pe biletul de joc.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Transporturilor: Legătura rutiera cu Moldova este o prioritate si cuprinde trei coridoare principale suprapuse cu reteaua Trans-Europeana

Ioana Badulescu

Oamenii de afaceri cer nationalizarea temporara a unor companii de stat

ANAF lanseaza in dezbatere publica noi dispozitii care vizeaza introducerea unor noi formulare pentru darea in plata

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult