Economie

Impozit pe pariurile online, prevede noul Cod Fiscal

Impozit pe pariurile online, potrivit noului Cod Fiscal. Astfel, pariorii vor fi nevoiti sa plateasca un impozit de 1% din retragerile efectuate in ultimul an calendaristic, potrivit prevederilor din noul Cod Fiscal. Pentru retrageragerile din 2016, data limita pentru plata impozitului este 25 mai 2017.

Asadar, un jucator de pariuri online care a avut retrageri de 10.000 de euro in 2016 va trebui sa plateasca 100 de euro pana la data stabilita. In caz contrar, cei care pariaza sau joaca online diferite jocuri de noroc pot fi amendati.

Noile reglementari arata ca reprezentantii agentiilor de pariuri sunt obligati sa puna la dispozitia fiscului informatiile referitoare la retragerile facute de jucatori. Totodata, Noul Cod Fiscal mai prevede ca jucatorii de la agentiile care nu sunt online pot colecta castigurile doar daca au asupra lor buletinul. Pana la 1 ianuarie 2016, castigurile puteau fi incasate prin completarea datelor personale pe biletul de joc.

Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bogat roman, scrisoare deschisa catre autoritati si mass-media

Corina Alexandru

ASIGURARE RCA – NOILE PRETURI RCA 2016. Noile tarife RCA, anuntate de ASF, ar putea baga Romania in infrigement!

Delia Ion

Datoriile Hexi Pharma, catre un offshore din Cipru controlat tot de Dan Condrea

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult