7.6 C
România
17 octombrie 2021
Economie

IMPOZITE 2016. Impozitul pe locuinte, terenuri si masini, termen prelungit pana la 30 iunie

IMPOZITE 2016. Veste buna pentru romani! Impozitul pe locuinte, terenuri si masini nu mai trebuie platit pana la sfarsitul lui martie, pentru ca Guvernul a decis ca termenul sa fie prelungit pana la 30 iunie 2016. 

Asadar cei care se pregateau sa stea la cozi pentru a-si plati taxele si impozitele locale au parte de o veste buna si isi vor putea plati darile in aceleasi conditii, dar cu termen prelungit. Autoritatile au explicat ca persoanele fizice care achita pana la 30 iunie integral suma reprezentata de aceste impozite vor beneficia de bonificatie.

Iti recomandam: Vrei sa fii fermier? Statul iti da gratis teren la tara, pe care sa-ti construiesti si casa. Cu o conditie

IMPOZITE 2016. Guvernul a prelungit cu doua luni, pana la 30 iunie, termenul in care persoanele fizice si juridice pot plati impozitele pe cladiri, terenuri si pe mijloacele de transport. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a facut acest anunt, precizand ca persoanele fizice care achita pana la 30 iunie integral suma reprezentata de aceste impozite vor beneficia de bonificatie.

IMPOZITE 2016. ”S-a prelungit si acest temen pentru ca toata lumea sa poata plati si sa poata beneficia de clarificarile pe care Ministerul de Finante le-a adus in ultimele saptamani in privinta noului Cod Fiscal”, a declarat Suciu. Termenul stabilit initial pentru plata acestor impozite era 31 martie.

Stiri pe aceeasi tema

Zece sfaturi de la americani pe care orice afacerist trebuie sa le stie pentru a avea succes

Cristiana Petrariu Bota

Pretul petrolului a atins joi cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, din cauza tulburarilor din Iran

Ioana Badulescu

Dacia va produce o masina de 5.000 de euro

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult