IN BATAIA INIMII EPISODUL 1 REZUMAT, 4 SEPTEMBRIE 2017
Viata bate filmul

IN BATAIA INIMII EPISODUL 1 REZUMAT, 4 SEPTEMBRIE 2017

IN BATAIA INIMII EPISODUL 1 REZUMAT, 4 SEPTEMBRIE 2017. Inca din debutul serialului facem cunostinta cu Hizir Cakirbeyli, un prosper om de afaceri dar al carui drum spre succes nu fusese lipsit de numeroase incercari cae ii marcasera inclusiv copilaria, Hizir reusise insa sa-si depaseasca conditia printr-o vointa de fier si prin foarte mare ambitie, doua calitati care il transformasera intr-un afacerist respectat chiar si de autoritatile statutului. 

IN BATAIA INIMII EPISODUL 1 REZUMAT, 4 SEPTEMBRIE 2017. Nici viata sentimentala a lui Hizir nu este una linistita. Este casatorit cu Meryem, o femeie extrem de puternica, impreuna cu care are doi copii. Inima lui ii apartine insa lui Nazli, o frumoasa tanara arhitecta, care ramasese insarcinata. Meryem afla acest lucru si isi propune sa faca tot ce-i sta in putinta sa se nasca un nou copil al lui Hizir.

IN BATAIA INIMII EPISODUL 1 REZUMAT, 4 SEPTEMBRIE 2017. Reprezentanti ai oficialitatilor decid sa controleze anumite afaceri banoase insa aflate la limita legii prin intermediul societatii conduse de Hizir. Acesta este contactat si i se propun cateva intelegeri, aparent de nerefuzat. Hizir pune in cumpana cele doua alternative: daca accepta intelegerea ar intra in conflict cu vechi mafioti si implicit familia lui ar fi devenit vulnerabila, daca ar fi refuzat propunerea care i se facuse, ar fi fost arestat si condamnta pentru mai multe afaceri ilegale.

Toata aceasta situatie il aduce pe Hizir sa devina rival cu Unal Kaplan, temut interlop care isi da seama de pericolul pe care l-ar putea reprezenta ascensiunea lui Huzir, ajutat de posibilii lui noi parteneri.

Hizir ajunge sa fie in pozitie inclusiv cu sotia lui caci este incantat de vestea ca amanta lui a ramas insarcinata si urma sa-i daruiasca un copil in cateva luni. Este momentul ca Meryem sa-si arate adversitatea fata de ideea unui nou copil pe care ar fi urmat sa-l aiba sotul ei si-i declara razboi deschis lui Nazli si tuturor celor care o sustineau.

Stiri pe aceeasi tema

INSCRIERE CLASA PREGATITOARE 2018 – 2019. Intre 8 si 26 martie se desfasoara prima etapa de inscriere. Acte necesare

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Edith MPFM3, ardeleanca devenita o roscata extrem de atragatoare

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 33 REZUMAT, 17 FEBRUARIE 2016. Ates este pe urmele ucigasilor lui Necati, Mucella afla de moartea lui Yusuf

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult