IN BATAIA INIMII EPISODUL 2 REZUMAT, 5 SEPTEMBRIE 2017
Viata bate filmul

IN BATAIA INIMII EPISODUL 2 REZUMAT, 5 SEPTEMBRIE 2017

IN BATAIA INIMII EPISODUL 2 REZUMAT, 5 SEPTEMBRIE 2017. Unal Kaplan nu vede cu ochi buni ascensiunea lui Hizir si se gandeste cum ar putea sa-l puna pe fostul sau aliat in dificultate. Unal nu ezita sa-i intinda o cursa lui Hizir. Fapta lui nu are cum sa fie trecuta cu vederea si acest lucru va declansa un adevarat razboi intre cele doua parti.

IN BATAIA INIMII EPISODUL 2 REZUMAT, 5 SEPTEMBRIE 2017. Adversarii incep sa se inmulteasca pentru Hizir. Surprinzator, pe aceasta lista se inscrie si Selim, pe care Hizir il considera prieten. Selim nu ezita sa-l tradeze pe Hizir si chiar sa lucreze impotriva lui.

IN BATAIA INIMII EPISODUL 2 REZUMAT, 5 SEPTEMBRIE 2017. Hizir are parte de o judecata a celor mai importanti reprezentanti ai mafiei cu care el a avut mai multe intelegeri de-a lungul timpului. Mafiotii ii incearca sa-i impun alui Hizir sa respecte intelegerile caci altfel va intra in digratia lor. Scopul lui Hizir era insa altul. Gandul lui era acela de a incerca sa porneasca un nou drum pe cont propriu care sa-i asigure un pluc de putere.

In timp ce aceste fapte se petrec in lumea afacerilor, în viața privată a lui Cakir lucrurile incep sa se precipite de-a binelea. Are o iubita care este mai decisa ca oricand sa-i nasca copilul.

Un baiat care creaza probleme si care urmeaza drumul urmat de tata. Un nepot care face progrese in a se inrudi cu viitorul sau dusman. O sotie care nu va renunta niciodata sa isi iubeasca sotul si care incearcz sa-si protejeze familia in acest context.

Oare de acum inainte in cine va avea incredere Cakir? Oare cum va iesi la liman din atatea probleme? Oare ce rezultate vor avea solutiile adoptate de acesta?

Stiri pe aceeasi tema

UN DESTIN LA RASCRUCE ULTIMUL EPISOD REZUMAT, 19 NOIEMBRIE 2015. Macit si Neriman se casatoresc in fata familiilor si a tuturor prietenilor

Delia Ion

BILETUL ZILEI 18 MARTIE 2017. Everton si Milan, cu ochii spre locurile de cupe europene

Bogdan

IN PUII MEI, 4 MAI 2016. VIDEO. Bendeac, scena exploziva cu Versace: Ce faceti mai praduitorilor, tot morti?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult