-1.8 C
România
28 ianuarie 2021
IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI (2)
Viata bate filmul

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 12 REZUMAT, 17 DECEMBRIE 2015. Seyit vrea sa o reintalneasca pe Sura insa aceasta se gandeste sa paraseasca Istanbulul

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 17 DECEMBRIE 2015. Seyit realizeaza ca Petro nu mai este prietenul sau si ca acesta a actionat de foarta multa vreme impotriva intereselor sale. Seyit se vede nevoit ca de acum inainte sa ia in calcul si opozitia celui pe care il crezuse unul dintre cei mai mari aliati ai sai, alaturi de Celil.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 17 DECEMBRIE 2015. La randul lui, Petro se vede si el intr-o situatie dificila. Credea ca va putea sa-l „manipuleze” pe Seyit mult timp de aici inainte, din postura de „prieten” insa planurile ii erau acum date total peste cap.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 17 DECEMBRIE 2015. Seyit isi doreste sa se apropie cat mai repede de Sura pentru a-i demonstra inca odata taria sentimentelor sale si pentru a-i spune cum au stat lucrurile in realitate, in ultimele saptamani.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 17 DECEMBRIE 2015. Afla unde se afla casa matusii Surei dar si ca acolo se instalase de ceva vreme Yusuf. Seyit se vede nevoit sa tina sub observatie acea locatie pentru a i se ivi prilejul de ajunge cat mai repede fata in fata cu Sura.

Departe de a fi aflat adevarul, Sura se simte in continuare tradata de barbatul pe care il iubea atat de mult. Crede ca munca la farmacie ii va oferi independenta atat de necesara in aceasta perioada.

Fara ca Sura sa stie, Seyit face tot ceea ce-i sta in putinta ca logodnica lui sa nu aiba parte de nicio piedica in a-si duce planurile la indeplinire.

Alya apare si ea in centrul evenimentelor. Billy o cauta pentru a o pune la punct astfel incat Alya se transforma intr-o fugara. Lui Galip ii vine ideea de a apela la Sura pentru a o gazdui pe Alya, lucru care de altfel se si intampla.

In timp ce vrea sa scape de oamenii de pe urmele sale si sa predea in siguranta documentele aflate asupra sa, Yahya va fi prins de oamenii de pe urmele sale. Din aceea noapte nu s-a mai stiut nimic despre el. In aceasta agitatie si Celil o va observa, pentru prima data, pe Guzide.

Pentru Sura a pleca din Istanbul echivala cu a-l parasi pe Kurt Seyit. Insa ea va fi nevoita sa ia si aceasta hotarare.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Gabi Botez isi doreste mai mult ca oricand sa-si intalneasca jumatatea sentimentala

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 FEBRUARIE 2016. Florin si-a asumat prestatiile la videochat insa a negat ca este homosexual

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 22 REZUMAT, 26 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult