-2.8 C
România
18 ianuarie 2022
IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI
Viata bate filmul

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 13 REZUMAT, 18 DECEMBRIE 2015. Sura este impuscata de Billy, Celil decide sa se casatoreasca cu Alya

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 18 DECEMBRIE 2015. Seyit aproba si chiar o incurajeaza pe Sura sa paraseasca defnitiv Istanbulul chiar daca ambii indragostiti erau constienti de consecintele pe care le va avea aceasta decizie, pentru tot restul vietii.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 18 DECEMBRIE 2015. Cei doi indragostiti isi spun ultimele cuvinte de ramas bun fara insa a stii ca, de la mica distanta, sunt supravegheati de ochii dusmanosi ai unui mare adversar al lor si al dragostei lor.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 18 DECEMBRIE 2015. Mai mult decat atat, linistea este definitiv tulburata de sunetul unui glont care viza pe unul dintre ei. Victima este Sura care este ranita de glont.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 18 DECEMBRIE 2015. Pe de alta parte, Celil se decide sa se casatoreasca cu Alya. Veste acade ca un traznet pentru Guzide care isi vede inca odata naruit visul de a fi impreuna cu marea dragoste a vietii ei.

Celil si Guzide sunt fata in fata si prietenul lui Seyit vede suferinta pe care i-a pricinuit-o tinerei prin vestea apropiatei lui casatorii. In aceste conditii, Guzide nu mai poate sa-si nege sentimentele fata de Celil.

Seyit banuieste ca doar Billy il uraste atat de mult incat sa-i doreasca moartea. Nu se gandeste insa ca un dusman chiar si mai mare decat ofiterul englez este chiar Petro, vechiul sau prieten dn tinerete.

Seyit planuieste insa sa-l invinga insa pentru totdeauna pe Billy insa este pe deplin constinet ca nu va putea face acest lucru atat timp cat Sura va locui inca la Istanbul.

Cu mare durere in suflet, Seyit alege sa grabeasca plecarea fetei pe care o iubea din toata inima, si ii scrie o ultima scrisoare menita sa o convinga sa aleaga despartirea definitiva.

Dupa ce baroneasa Lola va parasi Istanbulul, ea va lasa intr-un loc sigur scrisoarea care ii explica lui Seyit tradarea lui Pedro. Pe de-o parte cu intentia de a nu-i da de banuit lui Petro, ea işi va mentine atitudinea fata de acesta.

Pe de alta parte Capitanul Billy il va forta pe Pedro sa-l omoare pe Seyit. Destinele lui Seyit şi a lui Sura se vor intersecta cu ocazia unui mare eveniment petrecut cu o noapte inainte ca Sura sa plece. In aceea noapte ultimul cuvant il va spune Petro.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de sambata!

Delia Ion

SPLASH VEDETE LA APA 28 AUGUST 2015. Prima semifinala a show-ului cu Giani Kirita si Natalia Mateut in rol de vedeta

Delia Ion

MPFM 3 SEPTEMBRIE 2015. Oana MPFM3 se retrage!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult