12.6 C
România
28 septembrie 2022
IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI
Viata bate filmul

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 14 REZUMAT, 23 DECEMBRIE 2015. Seyit este eliberat si incearca sa-si refaca relatia cu Sura

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 23 DECEMBRIE 2015. Kurt Seyit este amenintat ca va fi executat in scurt timp. La un moment dat chiar este dus in fata streangului si crede ca acesta va fi sfarsitul insa inexplicabil pentru el este crutat.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 23 DECEMBRIE 2015. Lucrurile curg in favoarea sa si dupa cateva luni primeste vestea cea buna: este eliberat si gandul lui este sa revina cat mai repede la viata pe care o ducea inainte de a fi retinut.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 23 DECEMBRIE 2015. In lipsa lui, Petro isi dusese planul la indeplinire. Prin intrigi si manipulari, Petro reusise sa devina proprietarul hotelului Seref, veste care nu avea cum sa-l enziasmeze pe Seyit care vedea acum in fostul sau camarad de arme, unul dintre cei mai mari dusmani.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 23 DECEMBRIE 2015. De atlfel, afland de eliberarea lui Seyit, Petro face tot posibilul sa umbreasca entuziasmul reintalnirii dintre Seyit si iubita lui Sura.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 23 DECEMBRIE 2015. Surprinzator pentru Petro, cel care incepe sa-i puna piedici in planurile sale este chiar capitanul Billy, care intre timp se transformase din aliat intr-un dusman de calibru.

Billy intrase in posesia unui secret care l-ar fi pus intr-un real pericol pe Petro si incepe sa-l santajeze. Seyit isi da seama ca intre cei doi nu mai sunt relatiile de alta data si devine interesat de secretul stiut acum de Billy.

Sura nu-si poate infrana sentimentele pentru Seyit insa nu vrea sa mai sufere stiind de faptul ca acesta o inselase cu Ayse. Ii spune lui Seyit ca stie ce s-a intamplat la hotel in lipsa ei insa Seyit, surprins, intelege ca Sura are informatii gresite.

Se disculpa si ii spune Surei ca nu stie ce a vazut dar ca adevarul va iesi la lumina in momentul in care se vor confrunta cu Ayse.

Seyit va merge in cartierul fostului coleg de celula unde va face cunostinta cu fratele mai mare al acestuia Lutfu, care lupta si el pentru cauza nationala.Cei doi vor stinge impreuna incendiul izbucnit in cartierul turcesc. In timpul acestui incendiu el o va intalni pe Murvet, fata unui imigrant de profesie dulger.

Pana la finalizarea reparatiilor de dupa incendiu, Emine si fata sa, Murvet, vor ramane la hotelul Seref, langa unchiul Ali, care le este ruda. In aceasta noua lume, Murvet il va intalni din nou pe Seyit. Insa de aceasta data alaturi de Seyit se gaseste si Sura.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Alin MPFM4, bad boy de Anglia

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 OCTOMBRIE 2015. Cuplul Valentin-Adriana, atacat cu duritate de mai multi colegi de competitie

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 33 REZUMAT, 17 FEBRUARIE 2016. Ates este pe urmele ucigasilor lui Necati, Mucella afla de moartea lui Yusuf

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult