IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI
Viata bate filmul

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 17 REZUMAT, 28 DECEMBRIE 2015. Seyit se casatoreste cu Murvet insa se cearta cu ea si pleaca in Anadolu

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 28 DECEMBRIE 2015. Desi este martora la casatoria lui Seyit cu Mervet, Surei nu-i vine sa creada si spera ca acest cosmar va lua sfarsit inainte ca barbatul pe care il iubea cu atata pasiune sa devina sotul altei femei.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 28 DECEMBRIE 2015. Nu lipseste scandalul insa ceremonia se desfasoara pana la urma fara piedici pentru Seyit si Murvet. Desi devenita sotia lui Seyit, Murvet intelege ca sentimentele acestuia fata de Sura sunt inca vii si ca acestea il vor marca pentru toata viata.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 28 DECEMBRIE 2015. Deceptionata de ceea ce s-a intamplat, Sura se lasa prada lui Petru care pandea demult momentul prielnic pentru a se apropia de ea. Petru ii propune Surei sa-l insoteasca intr-o statiune aflata departe de Istanbul si aceasta accepta aceasta varianta.

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI 28 DECEMBRIE 2015. Casnicia dintre Seyit si Murvet incepe cu stangul. Chiar din prima noapte, Seyit parasese caminul conjugal si ii scrie soacrei sale un bilet prin care o anunta ca el pleaca in Anadolu pentru a-i instrui pe soldatii care formeaza armata nationala.

Celil retraieste o noua drama sentimentala. Apropierea de Guzide si imposibilitatea de a fi impreuna cu ea il fac pe Celil sa se reapuce de baut. Intr-un moment de realism intelege ca singura solutie este aceea de a parasi Istanbulul.

Merge la Guzide pentru a-i spune ca va pleca insa totul devine si mai greu in momentul in care Celil si Guzide ajung sa se sarute pentru prima si probabil ultima oara.

Este evenimentul care ii reconfirma lui Celil ca a luat cea mai buna decizie atunci cand s-a hotarat sa paraseasca Istanbulul. Cum era de asteptat, Celil pleaca in Anadolu pentru a-i da o mana de ajutor lui Seyit la instruirea trupelor de soldati.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 MAI 2016. Eduard si Lavinia au incalcat regula 25? VIDEO cu cei doi in ipostaze fierbinti

Cristiana Petrariu Bota

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2018, 16 IUNIE. LIVE. Ea este marea castigatoare a competitiei „Bravo ai Stil. All Stars”

Ioana Badulescu

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Mara a interpretat o piesa scrisa de ea!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult